Succesvolle verkoop van uw woning of bedrijfsobject

Verkopen

Meer dan 40 jaar ervaring

De verkoop van uw woning, bedrijfs- of agrarische object verdient 100% aandacht, vinden wij bij Joop van Mourik makelaars. En die aandacht krijgt u! Dus start onze samenwerking met een oriënterend gesprek plus een vrijblijvende waardebepaling met één van onze NVM makelaars. Zo weten alle partijen waar ze staan en langs welke route we snel naar een succesvolle aankoop of verkoop komen.

Succesvolle verkoop

Wij helpen u graag

Meer dan 40 jaar ervaring
Onze makelaars bieden u de ervaring en kennis om u optimaal te begeleiden. U kunt op ons bouwen, al meer dan 40 jaar!

Professioneel met promoten
Wij zoeken altijd de beste manier om uw object zo goed en uitgebreid mogelijk onder de aandacht te brengen. Daarin zetten wij altijd een stap extra dan onze collega’s.

Altijd in voor actie
In Joop van Mourik makelaars vindt u al vanaf het allereerste moment een slagvaardig, stipt en solide kantoor. We wachten niet af maar ondernemen alert en snel actie. Die pro-actieve houding maakt voor uw aankoop, verkoop of meer altijd nét het verschil. Dit betekent ook dat wij buiten kantooruren graag voor u klaarstaan.

Joop van Mourik makelaars maakt het verschil

En dat bewijzen we graag! Hier ziet u opgesomd wat wij bedoelen met een stap méér zetten dan andere collega’s.

Uitgebreidere luxe brochure papieren en digitale brochure van ieder object met mooie teksten, foto’s en kleurenplattegronden.

Perfecte fotopresentatie gemaakt door een echte huizen fotograaf, bestaande uit normale foto’s, hoogtefoto’s. 360 graden foto’s , indien gewenst een video en of drone fotografie.

Meetrapport van alle woningen om problemen achteraf te voorkomen.

Van ieder object een eigen website op adresnaam.

Betere presentatie op diverse websites en zo uitgebreid mogelijk op Funda.nl. Door extra zaken toe te voegen, zorgen wij ervoor dat uw object zo hoog als mogelijk in de zoeklijsten komt. Uw object moet als eerste gezien worden en dat lukt ons ook!

Wij zijn heel actief met Social Media. Zo worden de woningen ook getoond op Facebook, Instagram, LinkedIn, e.d., inmiddels hebben we duizenden volgers die uw aanbod als eerste ontvangen.

Door onze bekendheid hebben wij een groot zoekersbestand aan woningzoekenden en dat is een pré als je goed als makelaar wilt werken, vaak hebben wij de koper al voordat een woning bijvoorbeeld op funda komt, wel net zo handig als u snel zekerheid wilt hebben.

Heeft u bedrijfs onroerend goed te verkopen, door de jaren heen hebben wij diverse bedrijfsterreinen verkocht voor onder andere gemeentes, hieruit zijn goede contacten ontstaan met de kopers, welke wij vaak weer verder helpen met hun volgende pand, zodoende hebben we ook hier een voor ons zeer belangrijk netwerk, want het is ons kent ons is ons in die markt en via FundainBusiness.nl bereiken we vele kopers of huurders van buitenaf.

Voor wie nog in een etalage wil kijken, we hebben er nog 2, in Lienden en Opheusden bij onze kantoren.

De verkoper kan zelf aangeven hoe hij een verkoop geregeld wil hebben, een stille verkoop, een normale verkoop of verkoop bij inschrijving, we adviseren u graag wat het beste zou kunnen zijn.

We helpen u met het aanvragen van het energielabel en hebben afspraken met gerenommeerde bedrijven tegen aantrekkelijke tarieven.

Gratis aankoopbegeleiding bij de aankoop van een ander object in ons werkgebied, als wij uw object mogen verkopen.

Ook in de avonduren en op zaterdag maken wij afspraken met verkopers en kopers.

En wij houden contact met u, over al onze werkzaamheden communiceren wij, zodat uw eet waar u aan toe bent.

Voor de verkoopcourtage hoeft u het niet te laten. Want veel van deze extra zaken zijn bij onze aantrekkelijke courtage inbegrepen. Wij vinden dat u waar moet krijgen voor uw geld!

Meer informatie

Bij ons krijgt u de beste verkoopprijs voor de beste courtage.

Wij weten van Wonen

Neem contact op