De jongste loot aan de stam

Joop van Mourik junior

Met klanten omgaan

nieuwe dingen verzinnen zijn mijn uitdagingen

Ik ben in dienst sinds 2012. Bij ons thuis praten ze altijd over onroerend goed en als jongste telg van de familie wil ik deze traditie voortzetten. Na mijn middelbare schoolopleiding heb ik de opleiding Marketing en Management op de IVA business school afgerond en nu volg ik de opleiding makelaar/ taxateur bij de Academie voor Vastgoed. Ik hoop u een keer te ontmoeten! Mijn grootste kracht? Ik wil vernieuwend bezig kunnen zijn. Met klanten omgaan en nieuwe dingen verzinnen zijn mijn uitdagingen. Iedereen in het bedrijf probeert voor meer dan 100% voor de klanten te gaan en hun vertrouwen niet te schaden. Dàt is de kracht van Joop van Mourik makelaars.

joopjr@joopvanmourik.nl