Management Assistent

Jo Scheurwater-van Mourik

Ik ben een enthousiaste duizendpoot, sta open voor alles en

Vind het heerlijk om met veel dingen tegelijk bezig te zijn.

Sinds juni 2002 ben ik in dienst, na jaren fulltime bij dit dynamische kantoor te hebben gewerkt ben ik sinds de komst van mijn 5 kinderen parttimer, niet altijd zichtbaar tijdens kantooruren, wanneer het kantoor sluit, ga ik aan de slag.

Zo doe ik de boekhouding in de avonduren en hou ik me vooral bezig met het Social Media gedeelte van het bedrijf, begeleid ik met veel plezier de totstandkoming van ons eigen magazine. Ondersteun ik het management waar nodig.

Dankzij de combinatie van uitdaging, vernieuwing, afwisseling én een flinke dosis gezelligheid doe ik mijn werk met veel plezier.

De dynamiek van de makelaardij en RegioBank: de combinatie van het persoonlijk contact en het commerciële aspect maakt mijn baan zo leuk.

jo@joopvanmourik.nl