Een bijzonder specialisme

Adviseurs-projectontwikkeling

Professionele adviseurs voor projectontwikkelaars

Joop van Mourik makelaars kent een bijzonder specialisme: de verkoop van nieuwbouwprojecten, vooral in de Betuwe. Al sinds 1980 verkopen wij nieuwbouwprojecten van klein tot groot. Honderden mensen vonden via Joop van Mourik makelaars de weg naar een plezierige en betaalbare nieuwbouwwoning. Ook uw nieuwbouwproject zetten we met de nodige kennis en ervaring succesvol in de markt.

Joop van Mourik

Betrouwbare en professionele partner

Projectontwikkelaars, aannemers en gemeenten treffen in Joop van Mourik makelaars vanaf dag één een discrete, betrouwbare en professionele partner voor hun nieuwbouwprojecten. Door vanaf het prille begin professioneel samen te werken, kunnen wij al vóór de feitelijke verkoop goed meedenken en adviseren over de kansen en eventuele beperkingen van een locatie, plan of woningtype.

Sinds 2017 zijn wij NVM Nieuwbouwspecialist, niet alle makelaarskantoren hebben deze specialisatie, het geeft zeker een meerwaarde als het om nieuwbouw gaat en die meerwaarde krijgt u er van ons gratis bij.

Kennis van zaken

We kennen de regio en markt door en door. We nodigen opdrachtgevers dan ook uit te ‘bouwen’ op ons advies. Neem de geadviseerde verkoopprijzen: door onze kennis van zaken heeft u de zekerheid dat deze ook daadwerkelijk het maximaal haalbare zijn.

De backoffice op ons kantoor is ook geheel ingesteld om de vragen van gegadigden, kopers en projectontwikkelaars over een project of woning adequaat te kunnen beantwoorden., ook administratief hebben alles goed op een rij om grotere projecten te kunnen” handlen “.

Koppeling locaties en geïnteresseerden

Ook komen wij in de markt voortdurend potentiële bouwlocaties tegen. Hiervoor brengen wij verkopers en ontwikkelaars constructief bij elkaar. Een actuele en groeiende ontwikkeling is dat wij locaties namens een ontwikkelaar of gemeente aankopen. Vooral belangrijk als het voor deze partijen beter is om dit niet zelf te doen. Bijvoorbeeld omdat deze partijen nog even niet prominent genoemd willen worden in relatie tot dit project.

Waardevolle onafhankelijke positie

Wij ontwikkelen zelf geen projecten, maar focussen louter en alleen op adviseren en verkopen. Door die positie heeft u aan ons geen concurrent, maar een begeleider.

Meer informatie

U kunt u project met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvend en overtuigend gesprek.

Neem contact op