Maatwerk op basis van 100% aandacht

Kies voor kwaliteit

De onroerend goed markt is en blijft altijd in beweging.

Wetgeving verandert en het wisselen van vraag en aanbod vraagt om kennis en ervaring. Daarom is het goed om te weten dat er een makelaar is die aan uw kant staat; Joop van Mourik makelaars helpt u snel en deskundig. Al meer dan 40 jaar volgen wij de markt en alle ups en downs hebben ons wijsheid verschaf om u goed te kunnen informeren.

Neem de proef op de som

Onder één dak geslaagd geadviseerd

U kunt bij Joop van Mourik geslaagd en onder één dak terecht voor zowel verkoop en aankoop als huur en verhuur. Uiteraard zowel voor bestaande als nieuwbouwwoningen. Ook begeleiden wij u van A tot Z bij bedrijfshallen, kantoren, bedrijfsterreinen, agrarische objecten, landbouwgronden en meer.

Maatwerk op basis van 100% aandacht
Vanaf het eerste moment krijgt u van ons alle aandacht: uw wensen en mogelijkheden brengen wij in een goed gesprek helder in kaart. Immers, iedere persoonlijke wens en situatie is uniek en dat vraagt om een specifieke en persoonlijke benadering. We nemen hier graag alle tijd voor, u ook?

Meer informatie

Ook voor financiële adviezen

Naast makelaardij zijn wij ook, als u dat wenst, uw financieel specialist. Wij adviseren u graag vrijblijvend maar altijd grondig en professioneel bij al uw financiële vragen over hypotheken en meer. Onze Erkend Hypotheekadviseur begeleidt u graag verder.

Maak gerust vrijblijvend persoonlijk kennis met ons
Neem de proef op de som en nodig ons geheel gratis en vrijblijvend uit om uit te leggen hoe wij onze beloften waarmaken.