Dé taxateur in de regio

Taxaties

Dé taxateur in de regio

Joop van Mourik makelaars en taxateurs is met recht dé taxateur in de regio. Als je al sinds 1980 in de regio rondloopt en al heel wat transacties hebt mogen verrichten, dan ken je vrijwel iedere heg en steg in je gebied. Daarnaast is onze  automatisering op hoog peil en hebben we inzicht in praktisch alle verkooptransacties kunnen daardoor  een betrouwbaar waarde oordeel geven.

 Bij onze taxaties voor u komt deze kennis altijd van pas, kortom we zijn toonaangevend in taxaties.

honderden taxaties en adviezen per jaar

Zeer veel ervaring

Per jaar verrichten wij enkele honderden taxaties en adviezen. Of het nu een woning is, een bedrijfscomplex of een perceel landbouwgrond, we zijn er voortdurend actief mee en houden daarmee onze kennis van zaken actueel.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, geldverstrekkers, notarissen, gemeentes , waterschappen en overige overheid.

Dubbel en dwars gecertificeerd: 

Onze NVM makelaars zijn als makelaar gecertificeerd door Vastgoedcert, het certificerend instituut voor de makelaardij en als taxateur door het NRVT, het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs. Doordat ze ingeschreven zijn in de kamers Wonen, bedrijfsmatig- en landelijk vastgoed, mogen ze allerlei soorten objecten taxeren

Wonen
We voeren allerlei woning- en appartementen taxaties uit, zowel NWWI gevalideerde taxaties en niet gevalideerde taxaties.

Bedrijfsmatig vastgoed
Bedrijfsmatig taxeren wij bedrijfsruimtes, kantoren, winkelpanden en bedrijfsterreinen.

Agrarisch- en landelijk vastgoed
Taxaties van agrarische objecten zoals Laanboom teelt bedrijven, grondpercelen en aanverwant.
Wat we niet doen zijn veehouderij of akkerbouwbedrijven e.d., hiervoor kunnen wij u doorverwijzen naar gerenommeerde specialisten.

Wij brengen taxaties en verkoopadviezen uit voor aan- en verkooptransacties, financiering, fiscale zaken, familietransacties, erfrecht en bij geschillen.

Verplichte bijscholingsdagen

Zo blijf je bij

Ieder jaar opnieuw volgen onze makelaars en taxateurs de verplichte bijscholingsdagen (PE punten) van de NVM , Vastgoedcert en NRVT. Zo blijf je bij en weet je waar je over praat en wat je doet.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, geldverstrekkers, gemeenten, semi overheid, accountants, notarissen en woningcorporaties.

NWWI Taxatie aanvragen