Gisette Verploeg

Sinds april 2019 ben ik werkzaam bij Joop van Mourik Makelaars. Nadat ik mijn opleiding Management Assistent heb afgerond ben ik gaan stage lopen bij dit leuke bedrijf en na een gezellige en leerzame stageperiode ben ik tot op heden blijven plakken.

Wat mijn werk zo leuk maakt is de afwisseling tussen de makelaardij en de bank, hierdoor is geen dag hetzelfde en is mijn werkdag nooit voorspelbaar, daar houd ik juist van! Leuk vind ik het om allerlei verschillende werkzaamheden uit te voeren. Na een periode van 3,5 jaar op kantoor te hebben gezeten en iedere dag de klanten te woord te hebben gestaan, studeer ik nu op de Academie voor Vastgoed om mijzelf verder te ontwikkelen in het makelaarsvak. Het lijkt mij erg leuk om u niet alleen aan telefoon te spreken maar straks misschien ook tegen te komen bij een bezichtiging?

Volgens haar collega’s zorgt Gisette voor de gezelligheid op kantoor, ze is altijd in voor een verhaal, heeft humor en is erg sociaal. Een fijne spil binnen het kantoor die zorgt voor verbinding en een fijne sfeer. U zult dit ook merken wanneer u door haar aan de balie wordt geholpen, u haar aan telefoon spreekt of ze de koffie serveert én binnenkort waarschijnlijk tijdens een bezichtiging!

gisette@joopvanmourik.nl