U wilt een woning of bedrijfsobject huren of verhuren?

Huren en verhuren

Woning of bedrijfsobject huren of verhuren?

U wilt een woning of bedrijfsobject huren of verhuren? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Evenals bij aan- en verkoop staan wij u met raad en daad terzijde.

Bij huur- en verhuur schuilen er altijd gevaren als er geen goede informatie is verstrekt of dat er geen goede huurovereenkomst is opgesteld, er zijn veel wettelijke regels waar aan gedacht moet worden, heeft of krijgt een huurder huurbescherming ? Wat zijn daar de consequenties van? Kan ik het pand dan nog wel een keer vrij krijgen, kan een verhuurder mij eer gewoon uitzetten?

Passende oplossing

Wilt u meer informatie over verhuren?

Hoe moeten we omgaan met gebreken aan het pand en wat als de verhuurder of huurder failliet gaat of zijn huur niet meer kan betalen?

Wat kan mijn pand aan huur opbrengen en mag ik die prijs zo maar vragen of heeft een huurder recht om huurverlaging te vragen ?

Kan ik de huur jaarlijks verhogen en hoe bereken ik dit ?

Enz. enz.

Contact opnemen

Wij kunnen u adviseren wat de juiste huur kan zijn, wij weten de regels en hoe we dat vast moeten leggen in een huurovereenkomst.

Voor vele partijen werken wij al jaren en houden hun op de hoogte van de wetswijzigingen en berekenen voor hun de jaarlijkse huurverhoging e.d. Ook hebben wij voortdurend woningen en bedrijfsobjecten in de verhuur. Kijk onder het aanbod als u wat zoekt. Ons advies? Bezoek deze pagina regelmatig, want wij vernieuwen ons aanbod voortdurend.

Wilt u meer informatie over verhuren?

Bel ons dan voor een gratis en vrijblijvend gesprek. We hebben zeker een passende oplossing

Passende oplossing

Wilt u meer informatie over verhuren?

Bel ons dan voor een gratis en vrijblijvend gesprek. We hebben zeker een passende oplossing voor u. Bel ons voor een afspraak of maak een afspraak via ons contactformulier.

Contact opnemen