Dé taxateur in de regio

Joop van Mourik makelaars en taxateurs is met recht dé taxateur in de regio. Als je al sinds 1980 in de regio rondloopt en al heel wat transacties hebt mogen verrichten, dan ken je vrijwel iedere heg en steg in je gebied. Bij onze taxaties voor u komt deze kennis altijd van pas, kortom we zijn toonaangevend in taxaties.

Zeer veel ervaring:

Per jaar verrichten wij enkele honderden taxaties en adviezen. Of het nu een woning is, een bedrijfscomplex of een perceel landbouwgrond, we zijn er voortdurend actief mee en houden daarmee onze kennis van zaken actueel.

 

Dubbel en dwars gecertificeerd: 

Onze NVM makelaars zijn als makelaar gecertificeerd door Vastgoedcert, het certificerend instituut voor de makelaardij en als taxateur door het NRVT, het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs. Doordat ze ingeschreven zijn in de kamers Wonen, bedrijfsmatig- en landelijk vastgoed, mogen ze allerlei soorten objecten taxeren. Ook zijn we aangesloten bij het NWWI voor gevalideerde financieringstaxaties.

 

Zo blijf je bij:

Ieder jaar opnieuw volgen onze makelaars en taxateurs de verplichte bijscholingsdagen (PE punten) van de NVM, Vastgoedcert en NRVT. Zo blijf je bij en weet je waar je over praat en wat je doet.

Voor alle mogelijke taxaties bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij verzorgen taxaties en adviseren particulieren, bedrijven, gemeenten, semi-overheid, accountants, notarissen en ook gezamenlijke waarderingen met de belastingdienst.

Klik hier of bel ons voor een afspraak.

NWWI taxatie aanvragen? klik hier!