Exclusief wonen in het nieuwe project ‘Rozenstaete’! Een project met een mooie diversiteit, zo zijn er in deze eerste fase 2 GESCHAKELDE WONINGEN en 4 APPARTEMENTEN. Een fraai geheel, het geheel wordt zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde stijlvol afgewerkt. Zie jij jezelf ook al wonen op deze mooie locatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Op de locatie van de voormalige elektronica zaak ‘Peters van Ton’ in Dodewaard wordt na transformatie van het huidige pand het prachtige nieuwe project ‘Rozenstaete’ gerealiseerd.

Fase 1 bestaat uit drie luxueuze appartementen op de begane grond en twee half vrijstaande/geschakelde woningen met souterrain. De appartementen zijn mooi en praktisch voor zowel senioren en starters.

De twee woningen zijn uniek, beide voorzien van een groot souterrain waar er mogelijkheden zijn om extra (slaap) kamers en een badkamer te realiseren. Dit is overigens ook een hele mooie ruimte om in te delen als speelkamer, werkkamer, gym of net hetgeen u nodig heeft. Mede doordat het mogelijk is dat er een koekoek wordt toegevoegd kan dit een fijne ruimte worden.

De woning is verder mooi diep en heeft op de begane grond een ontvangsthal, toiletruimte, keuken aan de voorzijde en woonkamer aan de tuinzijde. De eerste verdieping is ook mooi ingedeeld met zowel twee slaapkamers als een wasruimte voor de wasmachine en bijv. droger, een badkamer die van alle gemakken voorzien is en toegang tot een groot balkon. Het zijn woningen met mogelijkheden.

De tuin is aan de achterzijde van de woning gelegen, hier is ruimte voor een parkeerplaats en ook aan de voorzijde is er een parkeerplaats zodat er altijd twee parkeerplaatsen beschikbaar zijn. In de tuin is er verder nog ruimte voor een royaal terras en mogelijke en stukje groen? De berging is separaat echter zijn er op deze wijze zo wel twee complete woningen!

In ‘Rozenstaete’ heb je volop gemak en comfort en dat op een unieke locatie! Dodewaard kent een rijk sociaal leven: er is een hechte lokale gemeenschap en een actief sport- en verenigingsleven.

Op loopafstand zijn er verschillende winkels zoals de Coop en de Action. Voor de jongere kinderen is er een basisschool aanwezig. Maar ook een groot pluspunt zijn de aanwezige sportclubs zoals een voetbalvereniging en gymnastiekvereniging. Aan voorzieningen geen gebrek!

Genieten van de rust? Dat kan hier volop. Je kunt hier schitterend wandelen en fietsen. En de omgeving er omheen is ook erg mooi, zo fietst je binnen enkele minuten fietst over de dijk langs de Waal verder de Betuwe in richting Opheusden, Ochten of waar je maar wilt. Ook de rivier de Rijn is dichtbij waar opnieuw een mooi uiterwaardenlandschap is. De bossen vind je in de naastgelegen plaats Zetten/Hemmen en op kleine afstand bij de gezellige steden Rhenen en Wageningen.

De snelweg A15 ligt binnen handbereik zo kan je gemakkelijk naar de grotere steden zoals Nijmegen, Tiel en ‘s-Hertogenbosch. Het aanwezige station brengt je met de trein binnen een half uur in Arnhem. Je leest het al, een schitterende omgeving om heerlijk te wonen!

Indien u interesse heeft in een appartement of woning in project Rozenstaete Dodewaard, dan kunt u dit kenbaar maken door het inleveren van het inschrijfformulier wat bij ons verkrijgbaar is of te downloaden op onze website. Dit inschrijfformulier kan ingevuld worden tot en met 26 oktober 12:00 uur.

Deel dit bericht