Een schitterende ruime vrijstaande woning op een zeer exclusieve locatie, met aangebouwde garage en eigen oprit! Zomaar enkele opmerkingen die passend zijn bij deze vrijstaande woningen. Waar vind u het nog? Deze prachtige woningen liggen op een zeer ruim perceel van maar liefst 506 m² dat u hierdoor een ruime tuin heeft welke gelegen is op het zuiden zodat u in de middag heerlijk kunt genieten van het zonnetje!

Ook bevindt zich er een ruime garage aan de zijkant van het huis waar u uw auto in kwijt kunt, ruimte is voor het stallen van uw fietsen of het opbergen van uw gereedschap

Zo heeft u op de begane grond een ruime hal, trapopgang naar eerste verdieping, toiletruimte en toegang tot de royale woonkamer. Wanneer u de woonkamer binnenkomt ziet u de prachtige raampartijen die zorgen voor voldoende lichtinval, een fijne plek om na een drukke dag tot rust te komen met aansluitend de keuken waar u fijn kunt dineren.

De eerste verdieping is ingedeeld in drie volwaardige slaapkamers waarvan 1 slaapkamer zeer ruim is, deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning ook wel de master bedroom genoemd, een separaat toilet en een badkamer welke voorzien is van een inloopdouche, ligbad en wastafel.

De tweede verdieping is door middel van een vaste trap te bereiken ruime verdieping met mogelijkheid voor meerdere
slaapkamers en zelfs zolderruimte. Ook bevindt zich er een technische ruimte met witgoedaansluiting.

De woningen is verder al heel compleet, zo is de woning voorzien van elektra, water, een badkamer en toiletruimte met toilet, een keukencheque zodat u een tegemoetkoming heeft voor de keuken én een warmtepomp die er voor zorgt dat de vloeren zowel kunnen verwarmen als koelen. Dit betekent dan ook dat het wooncomfort echt super is!

U kunt voor deze woningen inschrijven vanaf 7 februari 2024 tot 16 februari 2024. Deze inschrijving is de definitieve inschrijving zodra de toewijzing bekend is, hopen wij u hier op de hoogte van te brengen.

Oosterweyden is de jongste woonwijk van Maurik en gelegen aan de rand van Maurik maar wel mooi aansluitend op het dorp. U kunt in het dorp terecht voor alle dagelijkse voorzieningen en wanneer u extra’s nodig heeft dan kunt u goed terecht in de omliggende dorpen en steden zoals Lienden en Tiel. Doordat de ligging centraal in het land is bent u ook snel in de grotere steden en dorpen. Dit is praktisch en de combinatie is dan ook mooi met de landelijke, vrije ligging. Vind u het heerlijk om te wandelen en/of te fietsen? Dan woont u hier ook schitterend. Maurik is weids opgezet en ligt aan de rivier de Rijn in het Rivierengebied. Het uiterwaardengebied langs de meanderende Rijn is dan ook schitterend om te wandelen en/of te fietsen en zorgt voor een constant vakantiegevoel!
Verder zijn er in Maurik een tal van (sport) verenigingen, is er in deze wijk een nieuwe brede (basis)school, op kleine afstand een nieuwe sporthal maar ook op kleine afstand is het Eiland van Maurik te vinden waar u heel gezellig en mooi kunt recreëren. Deze woonwijk is inmiddels door de jaren heen zo gegroeid dat er ook een leuke diversiteit aan bewoners is ontstaan. Een gezellige woonwijk waar u zich thuis kunt voelen!

Kenmerken c.q. pluspunten van deze woning
– Energielabel A+++
– Diverse opties zoals uitbouw, dakkappelen, dakramen etc. mogelijk.
– Eigen inbreng mogelijk wat betreft badkamer en toiletten
– De woning en tuin direct naar smaak af te (laten) maken zodat u daarna alleen nog maar hoeft te genieten in plaats van te klussen of te onderhouden.
– In iedere woning een ruime entree voor garderoberuimte etc.
– Er kunnen zonnepanelen toegepast worden zodat de woningen helemaal energiezuinig zijn.
– De bouw zal alles loopt naar verwachting starten in 2024.
Neem contact op met de makelaars voor meer informatie of loop eens bij ze binnen!

Deel dit bericht