Direct aan de zuidkant van het gezellige dorp Kesteren is de nieuwe woonwijk Casterhoven in aanbouw. Een woonwijk met veel diversiteit aan woningen, de diversiteit en grote verscheidenheid in architectuur, typologie en prijsklasse zorgt dat de wijk voor iedereen aantrekkelijk is, echter wel allemaal met als belangrijk speerpunt, gasloos en energiezuinig, dit betekent lage woonkosten!

In totaal komen er zo een 600 woningen. Een groot gedeelte hiervan is al gebouwd en ziet er gaaf uit. Ook de ligging is goed. Het is een ruim opgezette woonwijk met veel groen, er is water en er zijn brede laden, singels en hoven. Een fraai geheel.

De wijk Casterhoven wordt gefaseerd gerealiseerd. De verkoop startte in 2012.
Inmiddels zijn de woningen in fase 1 t/m 18 verkocht, in aanbouw en/of al opgeleverd en bewoond.
Loop eens een rondje door de bewoonde wijk; zie jij jezelf hier ook al wonen?

Na de verkoop en/of realisatie van de 18 eerdere fases is het nu tijd voor nieuw woningaanbod. De komende periode zijn er in totaal 118 woningen in verkoop, verdeeld over 3 fases.
Nu bevinden we ons in de 3e fase van dit geheel. Er zijn namelijk in fase 18 al een 31 tal woningen verkocht, met deze bouw is inmiddels gestart. Vandaar een nieuwe fase die nu in verkoop is.

Dit betekent 14 woningen in fase 19. Leuk is wel dat er een diversiteit aan woningen vrij is, zo zijn er nog enkele vrijstaande, twee-onder-een-kap, hoek- en tussenwoningen vrij. Maak gebruik van deze laatste kansen en informeer snel of dat jouw droomwoning nog vrij is. Mocht dit niet het geval zijn, laat dan je gegevens achter, mogelijk wordt de woning alsnog gerealiseerd in de volgende fase, wij informeren je hier graag over.

Enkele kenmerken die van toepassing zijn en die het wel heel aantrekkelijk maken!

Zeer energiezuinige woning, gasloos met eigen warmtepomp!
Vloerverwarming op alle verdiepingen.
Voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid of voor de tussenwoningen en voor de overige woningen op eigen terrein.
Royale woonkamer met mooie lichtinval.
Geïsoleerde garage (uitgezonderd de tussenwoningen, deze krijgen een berging).
Ruime eerste verdieping met 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet.
Grote tweede verdieping, met meerdere indelingsmogelijkheden.
Veel lichtinval door de grote raampartijen.
Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden.
De toiletten en de badkamer zijn er al bij inbegrepen, voor de keuken is er een keukencheque beschikbaar welke inwisselbaar is bij van Wanrooij keuken, badkamer en tegelwarenhuys.

Je leest het al, een compleet geheel, veel mogelijkheden, mooi gelegen én alles compleet nieuw en naar wens af te maken!

Informeer snel bij ons voor meer informatie, wij helpen je graag verder.

Deel dit bericht