Welkom in Casterhoven!

Vanaf 24 november 2021 in de verkoop!

De jongste en zeer mooie nieuwbouwwijk in Kesteren. Aan de zuidkant van het gezellige dorp Kesteren in de Betuwe wordt de nieuwe woonwijk Casterhoven gerealiseerd. Casterhoven krijgt een ruime opzet met veel groen en water, brede lanen, singels en hoven. In totaal komen er circa 600 woningen. Inmiddels zijn er al meer dan 350 woningen gebouwd en bewoond, echter blijven wij hier volop nieuwe woningen aanbieden, de ontwikkeling en de bouw hiervan is in handen van Van Wanrooij Projectontwikkeling en van Grootheest Bouw.

In deze fase zullen er ook 10 prachtige hoekwoningen gerealiseerd worden. Hoekwoningen met erker en mooi gesitueerde tuinen!

Voor iedereen die vorstelijk wil wonen: we gaan van start met de verkoop van verschillende ruime en bijzondere hoekwoningen. Deze 10 hoekwoningen hebben een mooie ligging in het nieuwe gedeelte aan de overzijde van de Hoofdstraat. Het is een mooie omgeving door groen, brede lanen, singels en hoven. De woningen zijn ruim van afmetingen en rijkelijk gedetailleerd met fraai siermetselwerk, mooie gootbetimmeringen en met bijzondere erkers en uitbouwen.

-Ideale gezinswoning
-Sfeervolle jaren ’30 architectuur
-Mogelijkheid voor extra slaapkamer op zolder
-Parkeren op eigen terrein
-Energiezuinige woning
-Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

Casterhoven is heel ideaal gelegen, dichtbij de winkels in het dorp, de sportvelden, de scholen, de kerken, verenigingen én het station! Handig voor de toekomstige bewoners van Casterhoven, maar ook voor de overige inwoners van Kesteren en Neder-Betuwe. Inmiddels zijn er mensen uit verschillende delen van Nederland komen wonen, mede doordat alle voorzieningen hier aanwezig zijn maar ook omdat het dorp heel snel en gemakkelijk overal vandaan te bereiken is.

Fasering Casterhoven
De nieuwe wijk Casterhoven wordt gefaseerd gerealiseerd. De woningen in fase 1 t/m 16 zijn al opgeleverd en worden bewoond. De woningen liggen aan de rand van het dorp, dichtbij alle dagelijkse voorzieningen op zeer korte afstand van de autosnelweg A15. Nu gaan we in de verkoop met fase 17 in dit project Deze komt aan de overzijde van de Hoofdstraat te liggen, opnieuw een heel mooi gebied!

Wij vertellen u graag nog veel meer over deze prachtige, ruime hoekwoningen!

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie aanvragen, bel of mail ons dan gerust. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak, wij vertellen u graag meer!

Neem gerust ook even een kijkje op de website www.casterhoven.nl, daar leest u het laatste nieuws over Casterhoven!

Deel dit bericht