Exclusief wonen in het nieuwe project ‘Rozenstaete’! Een project met een mooie diversiteit, zo zijn er in deze eerste fase 2 GESCHAKELDE WONINGEN en 4 APPARTEMENTEN. Een fraai geheel, het geheel wordt zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde stijlvol afgewerkt. Zie jij jezelf ook al wonen op deze mooie locatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Op de locatie van de voormalige elektronica zaak ‘Peters van Ton’ in Dodewaard wordt na transformatie van het huidige pand het prachtige nieuwe project ‘Rozenstaete’ gerealiseerd.

Fase 1 bestaat uit vier luxueuze appartementen op de begane grond en twee half vrijstaande/geschakelde woningen met souterrain. De appartementen zijn mooi en praktisch voor zowel senioren en starters.

De appartementen zijn allemaal praktisch ingedeeld en hebben een balkon/loggia of een tuin. Er is verder een eigen parkeerplaats en een eigen berging. De appartementen zijn zodanig ingedeeld dat het eigenlijk bij ieder appartement wel mogelijk is om 2 slaapkamers te creëren ondanks dat er ook een fijne, ruime living is. De badkamer is er bij inbegrepen en voor de keuken is er ook een mooie ruimte vrijgemaakt zodat je zelf een keuken naar wens kunt kiezen, kopen en laten plaatsen, zo maak je er helemaal je eigen appartement van!

In ‘Rozenstaete’ heb je volop gemak en comfort en dat op een unieke locatie! Dodewaard kent een rijk sociaal leven: er is een hechte lokale gemeenschap en een actief sport- en verenigingsleven.

Op loopafstand zijn er verschillende winkels zoals de Coop en de Action. Voor de jongere kinderen is er een basisschool aanwezig. Maar ook een groot pluspunt zijn de aanwezige sportclubs zoals een voetbalvereniging en gymnastiekvereniging. Aan voorzieningen geen gebrek!

Genieten van de rust? Dat kan hier volop. Je kunt hier schitterend wandelen en fietsen. En de omgeving er omheen is ook erg mooi, zo fietst je binnen enkele minuten fietst over de dijk langs de Waal verder de Betuwe in richting Opheusden, Ochten of waar je maar wilt. Ook de rivier de Rijn is dichtbij waar opnieuw een mooi uiterwaardenlandschap is. De bossen vind je in de naastgelegen plaats Zetten/Hemmen en op kleine afstand bij de gezellige steden Rhenen en Wageningen.

De snelweg A15 ligt binnen handbereik zo kan je gemakkelijk naar de grotere steden zoals Nijmegen, Tiel en ‘s-Hertogenbosch. Het aanwezige station brengt je met de trein binnen een half uur in Arnhem. Je leest het al, een schitterende omgeving om heerlijk te wonen!

Indien u interesse heeft in een appartement in project Rozenstaete Dodewaard, dan kunt u dit kenbaar maken door het inleveren van het inschrijfformulier wat bij ons verkrijgbaar is of te downloaden op onze website.
U kunt inschrijven tot uiterlijk 26 oktober 2022 tot 12.00 uur.

Deel dit bericht