Casterhoven Fase 21 4041 ZC Kesteren

Van € 372.500 tot € 637.000

Omschrijving

Laatste kans, laatste fase Casterhoven nu in de verkoop, 14 woningen in fase 21!
• 1 vrijstaande woningen
• 4 twee-onder-een-kapwoningen
• 4 hoekwoningen
• 5 tussenwoningen

Na een succesvolle verkoop van Casterhoven fase 19 en 20, betekent het dat er gestart wordt met de verkoop van fase 21.

We zijn inmiddels zo ver dat we in de laatste fase van Casterhoven terecht komen, dit betekent dat er van ieder type nog maar enkele woningen te koop komen of dat dit zelfs al de laatste woningen zijn, mocht u interesse hebben, neem dan zeker contact met ons op!

Het is geweldig mooi wonen in Casterhoven te Kesteren, een gezellige, sfeervolle en mooie wijk waarin iedereen zich welkom voelt. Daarbij komt dat er zeer energiezuinige woningen gebouwd gaan worden, namelijk met een A+++ label er is namelijk een water-waterwarmtepomp, triple beglazing, een warmte terugwinsysteem en er zijn volop mogelijkheden voor zonnepanelen.

Kenmerkend voor de woningen is
• Ruim en praktisch ingedeeld.
• Goede tuinligging, voornamelijk op het Zuiden en Westen.
• Mooie architectuur, bijzondere gevels, mooie kozijnen en leuke details.
• Bij iedere woning 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.
• Alle woningen zijn voorzien van een afgewerkte toiletruimte en badkamer, eigen inbreng is nog zeker mogelijk.
• Er is een keukencheque beschikbaar.
• Standaard alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming en koeling.
• De woning is zo goed als energieneutraal te maken door tegen een aantrekkelijke prijs extra zonnepanelen te laten leggen.
• Mooi gelegen, dichtbij de dagelijkse voorzieningen en de uitvalswegen.

Aan de hoofdstraat wordt straks een rij van 4 woningen gesitueerd, 2 hoekwoningen en 2 tussenwoningen waarvan 1 tussenwoning met een prachtige topgevel. Deze 4 woningen hebben aan de achterzijde een achterom en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Achter deze woningen aan de doorgaande weg komen de fraaie twee-onder-een-kapwoningen, allen een tuin gesitueerd aan het water, deze tuin is gelegen op het Zuiden zodat u hier altijd kunt genieten van zon. Deze zeer ruime woningen hebben eigenlijk alles te bieden wat u wenst. Door de ruimte is het goed mogelijk om op de tweede verdieping nog 2 slaapkamers extra te realiseren zodat u bij deze woningen maar liefst 5 royale slaapkamers kunt hebben.

Deze rij wordt afgesloten met een leuke vrijstaande woning, een mooie ligging en een hele goede hekkensluiter van de mooie gesitueerde twee-onder-een-kapwoningen. Zo goed als naast deze woning ligt de andere vrijstaande woning, gelegen op een zeer royale kavel en aan de achterzijde ook aan de watergang. Deze woning komt naast een mooie speelweide te liggen, echt een buitenkans!

Natuurlijk informeren wij u graag over de woningen. Lees verder bij de woningen zelf zodat u idee krijgt van wat er allemaal te bieden is. Bij twijfels bel of mail ons gerust en ook bij interesse, neem contact met ons op, wij informeren u graag. Tot snel!

Hoekwoningen
Bij aankomst in de Hoofdstraat schitteren deze woningen u al tegemoet, mooie, witte woningen met een frisse oranje dakpan, een heerlijk zonnig plaatje is dit mooie rijtje met woningen. Dit rijtje bestaat uit twee tussenwoningen en twee hoekwoningen. Wij vertellen u graag meer over de sfeervolle hoekwoningen met erker. U treft als eerste deze hoekwoning, de erker aan de zij-zijde zorgt voor een mooie uitstraling maar ook dat u juist gezellig die eettafel daar bij die erker kwijt kunt, of een leuk zitje. De woning heeft mooie afmetingen en een praktische indeling.

Aan de voorzijde komt u binnen in de ruime hal waar voldoende ruimte is voor de garderobe, er is toegang tot de meterkast en tot de toiletruimte met toilet en fonteintje. Het toilet wordt bij de bouw netjes compleet afgemaakt, standaard zijn er nette tegels en mooi sanitair beschikbaar. Wenst u iets anders? Dit kan zeker, u wordt namelijk van harte uitgenodigd om het standaard sanitair te komen bekijken en desgewenst iets anders uit te zoeken. De trapopgang zorgt voor toegang tot de eerste verdieping. Het is een dichte trap met een trapkast die toegankelijk is vanuit de woonkamer.

Vanuit deze hal komt u in de ruime en lichte woonkamer, deze is tuingericht en door de ligging op het Zuiden zal het een fijne, zonnige ruimte zijn. Er is de mogelijkheid om deze ruimte nog te vergroten door te kiezen voor een uitbouw, dat kan met een diepte van 1,20 of 2,40 meter. In de achtergevel bevindt zich ook de deur naar de achtertuin en zijn er mooie raampartijen, die zorgen voor de lichtinval, dit wordt natuurlijk versterkt door de ramen van de erker. Aan de voorzijde bevindt zich de ruimte voor de keuken.

Hoe leuk is het niet om uw eigen keuken helemaal samen te stellen, precies zoals u hem wel eens ergens gezien heeft, of zoals u hem zelf ontworpen heeft, hier kan het allemaal. Standaard is er een keukencheque waardoor u een tegemoetkoming heeft voor de keuken, echter is er geen standaard keuken inbegrepen, u kunt hier dan ook echt helemaal uw eigen keuze maken. De ruimte is groot genoeg zodat u ook voldoende kast en werkruimte kunt realiseren.

De woning heeft niet alleen op de begane grond een mooi formaat, de eerste verdieping is ook heerlijk ruim! Zo zijn er in de basis gelijk al 3 slaapkamers, allen ruim genoeg om een bed, kast en/of bureau te plaatsen. De badkamer is ook bij de prijs inbegrepen. Dit betreft opnieuw een badkamer met mooi tegelwerk en sanitair, echter ook hier kunt helemaal kiezen wat u zelf wenst, mocht dit duurder zijn dan het sanitair en het tegelwerk dat er bij inbegrepen is, dan kan daar door middel van bijbetaling natuurlijk toch voor gekozen worden. De tweede verdieping is ook mooi ruim, hier kunnen zo nodig zelfs nog 2 (slaap)kamers gerealiseerd worden.

De mooie tuin van goed formaat is gelegen op het Westen, dit betekent heerlijk in de avond genieten van het zonnetje in de tuin. Erg prettig zijn de twee parkeerplaatsen die achter aan de tuin grenzen, zo kunt u altijd op eigen terrein parkeren. Doordat de andere woningen ‘’haaks’’ gebouwd worden op dit rijtje heeft u ook volop privacy in uw achtertuin. Aan de voorzijde heeft u ook nog een leuk stukje tuin zodat u ook een gezellige voortuin kunt creëren, hier heeft u in de ochtend altijd de zon!

De ligging is goed, direct aan de Hoofdstraat met snelle en goede verbinding naar het dorp met alle dagelijkse voorzieningen maar ook op kleine afstand van het station met treinverbinding naar Arnhem en naar Tiel. Ook de winkels voor de dagelijkse voorzieningen zijn allemaal te vinden in het dorp, bij iets uitgebreidere voorzieningen kunt u in de omliggende dorpen/steden terecht. Wanneer u het heerlijk vindt om te fietsen en/of te wandelen, dan kan dit schitterend in het uiterwaardengebied maar ook aan de overzijde van de Rijn op de Utrechtse Heuvelrug.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 108 m² - 152 m²
Perceel 139 m² - 319 m²

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar

Oppervlakten en inhoud

Wonen
108 - 152 m²
Perceel
139 - 319 m²
Inhoud
403 - 656 m²
Aantal kamers
5 - 6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen

Tussenwoning A1 807
Van € 372.500 tot € 372.500
1 huis (1 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Tussenwoning E 805
Van € 381.500 tot € 381.500
1 huis (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Tussenwoning E 805 (Bouwnr. 805)
Verkocht onder voorbehoud
119m²
6
€ 381.500
Tussenwoning P 811
Van € 384.000 tot € 384.000
1 huis (1 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Tussenwoning Q 810
Van € 394.000 tot € 394.000
1 huis (1 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Tweekapper T 813
Van € 542.500 tot € 542.500
1 huis (1 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Verkocht
Vrijstaand L 780
Van € 637.000 tot € 637.000
1 huis (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
152m²
6
€ 637.000
Hoekwoning D3 808
Van € 450.500 tot € 450.500
1 huis (1 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Hoekwoning F2 804
Van € 450.500 tot € 450.500
1 huis (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Hoekwoning F2 804 (Bouwnr. 804)
Verkocht onder voorbehoud
124m²
6
€ 450.500
Hoekwoning R1 809
Van € 424.000 tot € 424.000
1 huis (1 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Hoekwoning R3 812
Van € 372.500 tot € 372.500
1 huis (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Hoekwoning R3 812 (Bouwnr. 812)
Verkocht onder voorbehoud
115m²
5
€ 454.000
Tussenwoning A1 806
Van € 372.500 tot € 372.500
1 huis (1 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs