Een gezonde toekomst op basis van een stevige historie

Op 1 augustus 1980 startte Joop van Mourik als zelfstandig ondernemer. De kerntaken? Financiële dienstverlening zoals hypotheken, financieringen en spaarzaken voor destijds de NMS (Nederlandse Middenstands Spaarbank) nu RegioBank.

In 1981 kwam Joop in contact met bouwbedrijf Gebroeders Van Wanrooij dat in Lienden premiewoningen bouwde. Het klikte vanaf het eerste moment en zo kreeg Joop zijn eerste woningen in de verkoop.

Direct expert in nieuwbouw
Door de jaren heen is er op vrijwel elke plaats in de Betuwe wel een nieuwbouwplan door Van Wanrooij gebouwd en steevast verkocht door Van Mourik. De eerste jaren werden er hoofdzakelijk nieuwbouwwoningen verkocht en later kwamen daar ook bestaande woningen bij. Hiermee werd de gezonde basis gelegd voor verdere uitbreiding.

Beëdigd als makelaar-taxateur
In de avonduren volgde Joop een studie voor makelaar. Met succes, want in 1987 werd hij beëdigd als makelaar-taxateur door de rechtbank in Arnhem.

Opening tweede kantoor
Op 3 juni 1988 volgde de opening van een tweede kantoor in Opheusden op basis van hetzelfde concept: makelaardij en financiële dienstverlening. Daarmee werd het werkgebied uitgebreid van globaal Culemborg tot en met Heteren tussen Rijn en Waal. Maar ook buiten dit gebied worden zaken gedaan. In 2005 werd in Opheusden in Swaenenstate een nieuw kantoor in gebruik genomen.

Allround NVM-lid
Naast aan- en verkoop van bestaande en nieuwbouwwoningen is Van Mourik ook al jaren bedrijvig met bedrijfshuisvesting en alle facetten die daarbij horen. Het kantoor is lid van de NVM en vanuit de kantoren in Lienden en Opheusden zijn dagelijks zeven werknemers actief met alle facetten van onroerend goed.

Toekomst geborgd
Dat makelaardij de familie Van Mourik in het bloed zit, blijkt uit het feit dat van de jongere garde er inmiddels drie meewerken in het bedrijf. Hiermee is ook voor de toekomst de dienstverlening gecontinueerd en geborgd.

Maak gerust vrijblijvend persoonlijk kennis met ons
Neem de proef op de som en nodig ons geheel gratis en vrijblijvend uit om uit te leggen hoe wij onze beloften voor u waarmaken.