Dit is dé interieurkleur van 2021

Hebt u al jaren dezelfde kleur op uw muur en bent u langzaamaan toe aan iets nieuws? Misschien is de kleur Brave Ground dan wel iets voor u. Brave Ground is dé nieuwe trendkleur van 2021 en wij begrijpen wel waarom! 

Start van het nieuwe woonseizoen
Met de bekendmaking van de nieuwe Flexa interieurkleur is het nieuwe woonseizoen officieel van start gegaan. Brave Ground is een natuurlijke kleur die in praktisch ieder interieur kan worden toegepast. De kleur straalt rust en warmte uit en weerkaatst de samenstelling van de aarde. 
Daarnaast past Brave Ground ook erg mooi bij de trendkleur van vorig jaar, Tranquil Dawn. Mocht u vorig jaar uw interieur net van deze kleur hebben voorzien, dan hoeft u dus niet alles te vervangen als u ook Brave Ground erbij wil betrekken. 

Hoe combineert u de nieuwe trendkleur?
Doordat Brave Ground zo’n neutrale kleur is, kunt u ‘m met tal van andere kleuren combineren. Houd u van rustig en natuurlijk? Combineer Brave Ground dan bijvoorbeeld met blauw-, grijs-,  en groentinten. Wilt u juist een wat expressievere look? Combineer Brave Ground dan eens met rood-, roze- en/of paarstinten. Reken er maar op dat Brave Ground ervoor zorgt dat andere kleuren extra gaan stralen! 

Alles mag!
Met de trendkleur van 2021 kunt u de plank haast niet misslaan. Dit maakt dat u zich echt uit kunt leven op het gebied van kleurcombinaties en leuke accessoires. Vindt u het leuk om alvast wat ideeën op te doen, voordat u van start gaat met het omtoveren van uw interieur? Bekijk dan eens deze leuke creaties

Deel dit bericht