Bertine van Mourik onze Nieuwbouwspecialist over Casterhoven

Plan Casterhoven in Kesteren is voor ons heel bekend terrein!

Al vanaf het begin af aan zijn wij als makelaar bij dit project betrokken. Vanaf de eerste tekeningen in 2011/2012 tot en met nu toe hebben wij de nieuwbouw maar inmiddels ook al weer een groot aantal bestaande woning verkocht. Dit betekent dan ook dat ik ervaar dat Casterhoven echt een enorm leuke wijk is geworden. Niet alleen op papier zoals wij vanaf het begin af aan hebben meegekregen maar ook nu de wijk zelfs al grotendeels klaar. Het wordt zelfs steeds leuker! Inmiddels nu zo ver klaar dat we nu aan de overzijde van de weg verder mogen, hoe leuk zou het zijn als u of jij ook opnieuw een koper van en klant bij ons wordt!

Veel mensen in Casterhoven ken ik dan ook en veel mensen kennen mij, super leuk toch om zo te zien dat echt iedereen hier een heel mooi thuis creëert! Ben(t) jij/u nieuw in Casterhoven?

Graag wil ik me dan aan je voorstellen. Jong en met passie en bevlogenheid ben ik, Bertine de Gast- van Mourik,  al meer dan 12 jaar werkzaam bij Joop van Mourik Makelaars. Graag vertel ik u echt alles over uw woning zodat u weet wat u kan verwachten, ook vind ik het fijn als u met vragen mij gerust en gemakkelijk benadert, daar ben ik namelijk voor. Als nieuwbouwspecialist en als Makelaar Taxateur kan ik u dan ook heel veel vertellen, dit in combinatie met alle informatie die ik vanaf het begin van Casterhoven tot nu toe heb meegekregen is dit naar mijn idee de ideale combinatie! U krijgt van mij dan ook overzicht over het gehele proces, een luisterend oor naar uw vragen en ik zal u ook rust bieden omdat u van alles op de hoogte bent! Inmiddels heb ik al meer dan 200 mensen in Casterhoven rondom onze tafel gehad, en ook nu heb ik er enorm veel zin in om vol enthousiasme en gedrevenheid met u dit avontuur en deze mooie reis aan te gaan!

Kiest u voor ons als makelaar? Dan hebben we straks met elkaar een mooi proces, hopelijk zie ik u snel. Succes met het inschrijven en als er vragen zijn, gerust bellen of mailen. Hopelijk tot snel!

Deel dit bericht