Alert met aankoop

Een eigen huis of aankoop van een bedrijfspand is één van de grootste wensen van veel mensen. Echt iets om naar uit te zien, maar ook om bij uit te kijken. Er zijn tal van zaken waar u op moet letten bij de aankoop. Joop van Mourik makelaars adviseert u graag alvast via deze website. We hebben zeer veel ervaring me de aankoop van woningen en ook van bedrijfspanden. Vragen? Maakt u gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Een greep uit de vragen waarop u bij Joop van Mourik makelaars een adequaat antwoord krijgt:

  • Hoe zit het met het bestemmingsplan?
  • Wat is de bouwkundige staat van het object?
  • Hoe staat het met vestigingseisen, verontreinigingen en de bijkomende kosten?
  • Is de vraagprijs wel reëel?
  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen en welke hypotheekvorm is de beste?
  • ...en nog veel meer!

Al meer dan 35 jaar de juiste antwoorden op uw prangende vragen
Allemaal vragen waarbij een betrouwbare adviseur wenselijk is. Specialisten die tijd en aandacht hebben om een goed advies te geven, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Die heeft u nu gevonden: Joop van Mourik makelaars begeleidt al meer dan 35 jaar kopers bij aankoop van een huis en behoedt u voor risico’s.

Genomineerd voor verkoopmakelaar van het jaar                                                                                                                             In 2017 waren wij genomineerd voor de verkoopmakelaar van het jaar Award. Voor de provincie Gelderland behoorden wij tot de top 5 van de genomineerde verkoopmakelaars en de top 3 van de aankoopmakelaars. In de regio Rivierenland waren er geen andere genomineerd dan wij en daar zijn we best een beetje trots op. Als u voor ons als makelaar kiest weet u in ieder geval dat u een goede keuze maakt. Wij bedanken onze klanten die ons een positief oordeel gaven over onze werkwijze wat ons tot de nominatie bracht. Wij hopen dat vertrouwen waar te blijven maken.

Zullen we kennismaken?
Laat het maar aan ons over en bel voor een persoonlijk gesprek waarin we samen een plan de campagne opstellen. Waarbij we uiteraard rekening houden met uw financiële mogelijkheden en woonwensen.

Compleet of een deeldienst: alles is bespreekbaar
Wij kunnen alles voor u regelen, maar ook een gedeelte. Bijvoorbeeld alleen een woning zoeken of taxeren, dit noemen we deeldiensten. Met ons is alles bespreekbaar. Legt u ons gerust uw wensen voor.

Schrijf u nu gratis in als zoeker
Als u voorlopig alleen maar zoekende bent, schrijf u dan gratis en vrijblijvend in op onze site als zoeker. Wij houden u vervolgens op de hoogte van ons nieuwste aanbod, zonder enige verplichting.

Uiteraard ook voor aankoop en begeleiding
Ook voor aankoop en begeleiding van bedrijfsobjecten kunt u bij ons terecht!

Inschrijven?
Klik hier of bel ons voor een afspraak