Maximahof 6669 WJ Dodewaard

Van € 317.500 tot € 345.000

Omschrijving

Een buitenkansje! Compleet nieuwe hoek- en tussenwoningen, weinig tot geen energielasten én deze woningen zijn al helemaal compleet met keuken, badkamer, toilet etc. Dit betekent, alleen nog je muren afwerken en een vloer leggen, helemaal zoals jij of jullie het willen, je meubels plaatsen en dan genieten! Als alles loopt zoals het er nu uit ziet, geniet je volgend jaar Kerst in één van deze leuke huizen op dit mooie plekje. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Duurzaam, een belangrijk aspect maar hier is het een vanzelfsprekendheid en dat is ideaal voor jou! Praktisch betekent dit namelijk een hele lage energierekening. De woning is uitgerust met verschillende duurzame installaties zoals een warmtepomp, balansventilatie met warmteterugwinning én zonnepanelen. Dit in combinatie met goede isolatie en triple beglazing zorgt er voor dat je ook voor de toekomst hier goed zit!

De tuin die om de woningen heen ligt wordt mooi ingericht met speel- en ontmoetingsplekken en volop groen, een heerlijke en prachtige omgeving om te wonen, genieten en te leven. Bij oplevering wordt de woning opgeleverd met de compleet aangelegde tuin. Er zal na oplevering dan ook een Vereniging van Eigenaren met elkaar opgericht moeten worden voor de tuin.

Een leuke uitstraling van je woning is ook natuurlijk mooi meegenomen, hier krijg je die! Het is een totaal blok van 10 woningen, iedere woning heeft aan de voorzijde een dakkapel die net als de rest van de woning uitgevoerd wordt in fraai metselwerk. De kozijnen en deurpartijen worden ook netjes afgewerkt en de donkere keramische dakpan zorgt voor een passend contrast.

De Maximahof is aan de voorzijde bereikbaar door middel van een mooi wandelpad en aan de achterzijde door middel van een inrit. Vanaf deze inrit is het parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen toegankelijk als ook de bergingen en de container. Het hofje ligt op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen in het dorp maar ook vanaf rivier de Waal, zo kunt u dan ook op kleine afstand heerlijk wandelen en fietsen in het mooie uiterwaardenlandschap.

Algemeen
• Mooie, centrale ligging.
• Zeer complete woning met start bouw 2023 en oplevering 2024.
• Volledig geisoleerd en na oplevering voorzien van een A+++ label.
• Voorzien van complete installaties.
• De woning is gasloos.
• Begane grond en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming.
• Optioneel is het mogelijk om de tweede verdieping ook te voorzien van vloerverwarming en de woning te laten koelen.
Graag informeren wij je uitgebreid over deze zeer complete woning en de mogelijkheden die er nog zijn. Neem contact met ons op en mogelijk wordt dit je nieuwe thuis!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Bekijk alle kenmerken

Foto's

Woningtypen

Hoekwoning
Van € 345.000 tot € 345.000
4 huizen (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Hoekwoning (Bouwnr. )
Verkocht onder voorbehoud
91m²
4
€ 345.000
95m²
4
€ 345.000
91m²
4
€ 345.000
91m²
4
€ 345.000
Tussenwoning
Van € 282.500 tot € 317.500
1 huis (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
91m²
4
€ 317.500