Met ruim 443 Zelfstandig Adviseurs

Bankzaken

U bent welkom bij ons op kantoor

Met ruim 443 Zelfstandig Adviseurs in dorpen en kleine steden is er altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Voor een vraag of eenvoudig advies kunt u dus gewoon even binnenlopen. Komt er toch wat meer bij kijken? Dan maken we meteen een afspraak zodat we de tijd hebben om uitgebreid op uw situatie in te gaan.

Persoonlijk

De adviseur die u kent

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn bekende en vertrouwde gezichten in de buurt. U kent ze en zij kennen u. Dat is prettig en vertrouwd. En een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

U krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd en we zetten graag een stap extra voor u. Zo bent u ook bij ons op kantoor welkom als u uitleg wilt over Internet Bankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app.

Wij zijn een bank voor de hele familie

U vindt onze financiële diensten voor u en uw kinderen onder één dak. Een hypotheek, betaal- en spaarrekening voor uzelf of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor uw kind. En met het JongWijs pakket leert u uw kind stapsgewijs omgaan met geld. Als u aanvullend pensioen wilt op bouwen, dan kan dat ook bij RegioBank.

Zelfstandig ondernemers

Ook de ZZP-ers of de kleine ondernemers zijn bij ons hartelijk welkom. Voor hen is er de MKB rekening en Meerkeuze Sparen. Uiteraard met internetbankieren en Mobiel Bankieren app. Daarnaast bieden wij ook de Bedrijfshypotheek en het Rekening Courant Krediet aan. Voor meer informatie Klik hier 

Buurtzaam

Wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank spelen we daar een belangrijke rol in. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Met onze buurtzame initiatieven spelen we een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Kantoren

Onze beide kantoren, in Lienden en Opheusden, zijn zelfstandig adviseur voor RegioBank. U kunt hier terecht voor alle bankzaken zoals sparen, betalen, internet bankieren en hypotheken. U wordt bij ons nog ‘ouderwets’ persoonlijk geholpen. Ook hebben we nog een kas om geld op te nemen of te storten. Als u dat wilt, maken wij een afspraak buiten kantooruren op ons kantoor. RegioBank is een persoonlijke bank met circa 443 kantoren in Nederland en is onderdeel van de Volksbank N.V.

Meer informatie

AFM en KiFiD

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 120 11 843. Tevens zijn wij aangesloten bij het KiFiD (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) onder nummer 300 007 696.

Neem contact met ons op

In 2024 zijn we weer verkozen voor klantvriendelijkste bank van Nederland!