Focus op financiële diensten

Joop van Mourik levert ook financiële diensten. Graag geven wij u hiervan een indruk. Vragen? Neemt u gerust contact met ons op.

Hypotheken
Wanneer ook ú het huis van uw dromen heeft gevonden, zult u waarschijnlijk geld moeten lenen om deze droom te realiseren. Voor de financiering van uw aankoop is een hypothecaire lening de meest voor de hand liggende oplossing. Hypothecaire leningen zijn er in een grote verscheidenheid evenals het aantal aanbieders. Voor u, als koper, kan het ingewikkeld zijn om duidelijkheid te krijgen welke verstrekker met welke vorm of combinatie het voordeligst is.

Wilt u weten hoe wij werken; raadpleeg onze dienstenwijzer.

Onze deskundige erkend hypotheekadviseur heeft de kennis en ervaring om u een duidelijk en eerlijk advies te geven. RegioBank kent zeer aantrekkelijke hypotheekproducten, met duidelijke voorwaarden. Overigens, het eerste kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend, dus probeer ons maar eens uit! Daarna kunt u besluiten of u verder met ons wilt. Ook als u alleen maar wilt weten wat u maximaal kunt lenen, mag u ons gerust bellen.

In ons dienstverleningsdocument leggen we onder andere uit hoe we beloond worden en met welke partijen we samenwerken bij financieel advies en bemiddeling

Autoriteit Financiële Markten
Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 120 11 843. Tevens zijn wij aangesloten bij het KiFiD (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) onder nummer 300 007 696.

Werkgeversverklaring