De Terpen – Oosterweyden: 11 nieuwbouwwoningen op toplocatie aan de rand van Maurik (Betuwe), gelegen aan een mooi hof, dichtbij de natuur maar ook met alle voorzieningen binnen handbereik.

Oosterweyden ofwel ‘Mauriks mooiste buiten’ verrijst in een prachtig landelijk gebied dat buiten leven mogelijk maakt.

Nieuwbouwplan De Terpen bestaat uit 8 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande villa’s. Bij alle woningen wordt een levensloopbestendige variant aangeboden als optie, dat betekent dat indien gewenst een slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk is!

Type Vliedberg:
3 Prachtige vrijstaande villa’s met circa 156 m2 woonoppervlakte en kavels variërend van 416 tot maar liefst 711 m2! Vrijstaand wonen op ruime kavels wordt hier werkelijkheid.

Type Pol:
Dit zijn XL-tweekappers! Slechts 2 in dit plan. Mooie architectuur met een gedeelde topgevel. En met tuin op het zuiden! De woonoppervlakte is circa 160 m2 en de kavels zijn circa 355 m2 en circa 385 m2 groot!

Type Donk:
Met de toevoeging van deze 6 tweekappers is er een mooie diversiteit in het plan. Super gave tweekappers met eigen oprit en garage/berging! Deze kavels zijn circa 255-270 m2 groot en een kavel zelfs circa 377 m2! De woonoppervlakte is circa 121 m2 zonder uitbouw.

INTERESSE? KOM NAAR HET START-VERKOOP EVENEMENT!
Wil jij ook wonen op één van de mooiste locaties van Maurik? We nodigen je hierbij uit voor het start-verkoop evenement op donderdag 20 april a.s. tussen 17.00 en 19.00 uur op de bouwplaats. Typ op je navigatie “Fazant, Maurik” in, je treft de bouwplaats aan het einde van deze straat. Daar krijg je aanvullende informatie en is er gelegenheid om je vragen persoonlijk te stellen aan een van de makelaars en/of de projectontwikkelaar.

Maurik en omgeving
Maurik is een dorp in de Nederlandse gemeente Buren, provincie Gelderland. Het ligt in de Betuwe tussen Tiel en Wijk bij Duurstede. Maurik is omhuld door water en groen en heeft een mooie centrale ligging. Op loopafstand van De Terpen (Oosterweyden) bevinden zich diverse voorzieningen, zoals een supermarkt en winkels voor de dagelijkse voorzieningen. In de Brede School te Maurik zijn 2 basisscholen ondergebracht.

Sportvoorzieningen zijn er ook in de directe omgeving. Op sportpark Maurik-Oost zijn een voetbal- en korfbalvereniging en de scouting gevestigd.

Door de ligging nabij rivier de Nederrijn, is Maurik een populair recreatiegebied. Het Eiland van Maurik is een echt waterparadijs voor jong en oud; zwemmen, zonnen, zeilen, waterskiën, vissen; het kan allemaal. Ook kent Maurik enkele jachthavens en mooie fiets- en wandelroutes door het Betuwse fruitlandschap. Genieten van prachtige bloesems en heerlijk vers fruit!

20 APRIL VAN 17.00 – 19.00 UUR OP DE BOUWPLAATS
Zien we je op 20 april a.s.? Onze makelaars en de projectontwikkelaar geven je graag uitleg over de woningen en het verkooptraject. Ook kun je op de bouwplaats alvast een kijkje nemen en zien wat jouw nieuwe uitzicht kan worden!

Deel dit bericht