Morsestraat 22 4004 JP Tiel

€ 80 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

Op goede maar ook centrale zichtlocatie op bedrijventerrein ‘Kellen’ gelegen moderne, mooie casco kantoorruimte (2017). Een kantoor of bedrijfsruimte waar u alle kanten mee op kunt aangezien het nog geheel ingedeeld kan worden naar uw wens. De ruimte op de begane grond is van een mooi en praktisch formaat met diverse mogelijkheden, zo kan het in verschillende ruimten zoals kantoren, berging, kantine etc. ingedeeld worden en op de eerste etage is er tevens een mogelijkheid om meerdere kamers te realiseren.

In overleg is het mogelijk dat het bedrijfspand aangepast en afgewerkt wordt zoals u het graag wenst. Er zijn enkele foto’s bijgevoegd om u hier een impressie van te geven. Uw wensen kunnen door verhuurder gerealiseerd worden, dit na overleg en overeenstemming over de bijbehorende kosten.

Het totale oppervlakte betreft zo een 160m². De voorbereidingen voor de toiletruimte zijn al gerealiseerd en ook de locatie waar de trap naar de verdieping komt, echter ook hier zijn in overleg nog mogelijkheden om het op een andere wijze te realiseren.

De uitstraling is mooi strak met grote raampartijen. De in de bouw verwerkte lamellen zorgen voor een natuurlijke zonwering. De grote raampartijen zorgen wel voor een fijne lichtinval en dan ook een fijne werkomgeving.

Parkeren kan voor de deur! Er zijn 4 parkeerplaatsen hier op eigen terrein die gebruikt kunnen worden.

De bereikbaarheid is goed. Het goed beveiligde bedrijventerrein ‘Kellen’ is centraal gelegen en kent goede verbindingen naar diverse grote omliggende steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 10 autominuten aan te rijden. Door de ligging in het midden van land is eigenlijke iedere grote stad binnen een uur te bereiken.

Hartelijk welkom om een kijkje te komen met dit mooie object met vele mogelijkheden.

Opleveringsniveau:
Casco, zoals zichtbaar op de foto’s.
volledig geïsoleerd.
De aanvaarding is op korte termijn mogelijk.

Huur:
Huurvraagprijs € 80,= per vierkante meter, exclusief BTW, exclusief nutsverbruik.
Aanvaarding en huurcondities in overleg.
Huurovereenkomst volgens de laatste versie van het ROZ model, als basis een 3 jarige overeenkomst.
Aanpassing afwerking in overleg bespreekbaar.
Uitganspunt is een voor minimaal 90% met omzetbelasting belaste verhuur.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
C
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand