Verhuurd

Molenkempke 6 4043 KC Opheusden

Omschrijving

TE HUUR prachtige geheel gemoderniseerde kantoor-/ verkoopruimte op een mooie zichtlocatie op bedrijventerrein Het Molenkempke te Opheusden.

Het Molenkempke is een kleinschalig bedrijventerrein gelegen aan de rand van Opheusden op ca. 2 km. afstand van de A15 en het centrum van Opheusden.

Deze kantoorruimte van ca. 189 m2. ligt op de begane grond van een 2 laags kantoorgebouw. De bovenverdieping en achterliggende bedrijfshal zijn niet te huur.

Recent is inwendig alles geschilderd, opgefrist en voorzien van o.a. nieuwe plafonds met ledverlichting, nieuwe rookmelders ed.

Indeling: entree met receptie, gang, 4 royale kantoorruimtes van respectievelijk ca. 24, 25, 25 en 27 m2., archief, repro-/koffieruimte, toiletgroep met voorportaal, keuken met inbouwkeuken incl. vaatwasser.

Afwerking:
– Geheel plavuizenvloer met vloerverwarming
– Diverse ruimtes voorzien van airco
– Nieuw systeemplafond met ledverlichting
– Rookmelders
– Inbraakalarm
– Databekabeling/goten
– Eigen buitenterrein met voldoende parkeerplaatsen
– Voorzien van glasvezel

Bestemming
Het bestemmingsplan Bedrijventerrein Gemeente Neder-Betuwe vastgesteld 27-06-2013 is van toepassing. Tevens valt dit perceel onder de beleidsrichtlijnen Kantoorhuisvesting op bestaande bedrijventerreinen 2020. Dit biedt de mogelijkheid om in overleg met de gemeente een zelfstandig kantoor te realiseren.

De ruimte is uitermate geschikt voor “schone activiteiten’, zoals (verkoop-) kantoor, ICT bedrijf, automatiseringsbedrijf e.d. Detailhandel en wonen zijn niet toegestaan.

Aanvaarding direct is mogelijk.

Huurvraagprijs € 20.000,= per jaar excl. BTW

Huurovereenkomst volgens ROZ model met toevoegingen.

Huurtermijn en condities in overleg.

Omzetbelasting: huurder dient te voldoen aan het zgn. ‘90% criterium’. Indien huurder hier niet aan voldoet, zal het nadeel door de huurder financieel gecompenseerd moeten worden.

Lees de volledige omschrijving
Perceel 200 m²

Kenmerken

Algemeen

Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
200 m²

Energie

Energielabel
A

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Opheusden B 2340
Oppervlakte
200 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
OHD00-B-2340
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand