Verkocht

Wethouder van Lavierenstraat 23 4051 AW Ochten

Omschrijving

Een uitblinker! Compleet opnieuw afgewerkt aan zowel de binnenzijde als buitenzijde, voorzien van zonnepanelen, perfecte schuur, ruime en gezellige VERANDA én echt een mooi aangelegde tuin, je vind het hier allemaal bij dit leuke plekje en in deze HALFVRIJSTAANDE, uitgebouwde woning. Kom snel een kijkje nemen om dit alles zelf te ervaren. Hartelijk welkom!

Bij aankomst treft je een mooi aangelegde voortuin en een oprit welke voorzien is van sierstraatwerk, keurige bordes en fraaie beplanting. De opnieuw gevoegde woning is voorzien van keurig schilderwerk, een compleet en net geheel dat keurig onderhouden en bewoond wordt.

De woning is op de begane grond ruim uitgebouwd zodat er een fijne, royale woonkamer is ontstaan met openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De vernieuwde keuken is voorzien van een inbouw hoekkeuken met alle benodigde apparatuur. In de uitbouw op de begane grond is ook een bijkeuken, badkamer en bergruimte gerealiseerd.

De tuin is heel sfeervol aangelegd en van alle gemakken voorzien. Er zijn mooie erfafscheidingen gerealiseerd zodat de tuin privacyvol is maar ook een fijne plek om je tijd in door te brengen. Dit geldt ook voor de veranda, deze is ruim opgezet en hoogwaardig afgewerkt, de nok is open gehouden, dit geeft een ruimtelijk gevoel. Aansluitend vind je de garage die ook geheel afgewerkt is en verdeeld is in 2 compartimenten en een bergzolder. Het ene gedeelte van dit bijgebouw is in gebruik als schuur/berging. Het andere gedeelte is verbouwd als kantoor, er is hier een mooi kantoor ontstaan met directe en indirecte lichtinval en er is verwarming.

De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing, muur- en dakisolatie en gedeeltelijk van vloerisolatie. Er is gedeeltelijk vloerverwarming aanwezig op de begane grond. De woning kan verder door middel van airco gekoeld en desgewenst ook verwarmd worden. De zonnepanelen zorgen er voor dat de kosten van elektra laag blijven, zo is het ook voor de toekomst een interessante woning.

De vloeren, muren en het plafond zijn overal in de woning strak afgewerkt, mooi vloer en plafondplinten zijn er toegepast. In de gehele woning zijn diverse inbouwspots gemaakt, domotica is er aanwezig zodat heel gemakkelijk en snel deze verlichting bediend kan worden. De badkamer welke gesitueerd is op de begane grond is luxe, voorzien van een fijn lichtbad, een extra diepe inloopdouche, en een wastafelmeubel met praktische waskommen. De betegeling op deze badkamer maakt het plaatje helemaal af. Het toilet is separaat, erg fijn voor als je gasten ontvangt. De bijkeuken voorziet verder in een grote kastenwand met veel opbergruimte als ook bevinden zich hier de witgoedaansluitingen en de C.V. ketel.

De verdieping is ook netjes en vernieuwd, hier zijn 3 mooie kamers. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft openslaande deuren. De andere twee slaapkamers zijn ook van een mooi formaat zodat ze altijd geschikt zijn voor minimaal een eenpersoonsbed. Prettig is de toiletruimte welke voorheen als badkamer diende, hier is gelijk een wastafel gerealiseerd zodat er op de verdieping zowel een toilet als wastafel aanwezig is.

Vind je het leuk om te koken en/of te bakken? De keuken leent zich er hier goed voor. De u-vormige keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, grote koelkast, vaatwasmachine, combimagnetron en veel opbergruimte. Prettig is de kelder, hier kan je fijn van alles op voorraad bewaren.

De woonkamer is een fijne plek om je tijd door te brengen. De ruimte en de lichtinval zorgen ervoor dat je hier ook met een grotere groep gezellig rondom de mooie gashaard kan plaatsnemen. De overgang naar de uitbouw is mooi bekleed met houten balken, dit maakt het plaatje af. Door de ruimte die er is, is hier ook ruimte voor een grote eettafel zodat hier fijn getafeld kan worden.

De ligging is goed, in het oudere, geliefde gedeelte van Ochten dichtbij alle dagelijkse voorzieningen maar ook op kleine loopafstand van de uiterwaarden waar je heel mooi kan wandelen en/of fietsen. Voor de dagelijkse voorzieningen, scholen, sportvelden, verenigingen en kerken kan je in het dorp terecht. Vind je het juist leuk om de bossen op te zoeken? Dan is de Utrechtse Heuvelrug echt heel mooi, hier kan je ook schitterend wandelen en/of fietsen.

Indeling
Begane grond
Ontvangsthal met toegang tot kelder, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de keuken en woonkamer. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met vaste kastenwand met witgoedaansluitingen, toegang tot de toiletruimte, toegang tot de badkamer en toegang tot de achtertuin met fraai terras als ook beplanting.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de toiletruimte met wastafelmeubel, slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde.

Tweede verdieping
Dit betreft een bergzolder, ideaal om van alles op te bergen.

Algemeen
Het bouwjaar is 1955 echter is de woning door de jaren heen vergroot en vernieuwd aan zowel binnenzijde als buitenzijde.
De schuur en veranda zijn zo een 6 jaar geleden gebouwd.
Het schilderwerk wordt aan de buitenzijde jaarlijks bijgehouden.
De gevels zijn in 2022 schoongemaakt en opnieuw gevoegd.
Verwarming is door middel van een C.V. ketel op gas (Intergas circa 10 jaar oud).
Er is tevens een airco op de eerste verdieping aanwezig.
De garage/schuur is voorzien van elektra en er is verwarming in het kantoor.
De aanvaarding is in overleg.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 94 m²
Inhoud 356 m³
Perceel 309 m²
Bouwjaar 1955
kamers 6
slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
94 m²
Overige inpandige ruimte
5 m²
Externe bergruimte
34 m²
Perceel
309 m²
Inhoud
356 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, whirlpool
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Airconditioning, buitenzonwering, dakraam, domotica, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, rookkanaal, zonnepanelen

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2013, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ochten E 895
Oppervlakte
309 m²
Perceel
OTN00-E-895

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
161 m²
Ligging tuin
Gelegen op het oost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand