Verkocht

Hoogkana 34 4031 ML Ingen

Omschrijving

Hé starter, zoek jij een mooi plekje in een gezellige woning die helemaal al opgeknapt is? Dan heb jij geluk! Deze woning is in de afgelopen jaren voorzien van een nieuwe keuken en een nieuwe en grotere badkamer. De tweede verdieping is toegankelijk gemaakt zodat er toch 3 slaapkamers zijn. Én als kers op de taart krijg je hier een enorme achtertuin! Kom snel een kijkje nemen bij jouw nieuwe thuis!

Helemaal super is dat je niet alleen een diepe achtertuin tot je beschikking hebt, er is ook nog eens aan de voorzijde vanuit de woonkamer een mooi uitzicht, allemaal leuke bijkomstigheden! Parkeren kan je voor de deur én je woont hier in een rustige woonwijk. Genieten dus!

De woning is van top tot teen gemoderniseerd. De jonge keuken en badkamer zorgen er voor dat je niet gelijk aan de slag moet, dit geldt ook voor de wanden en vloeren, deze zijn allen ook vernieuwd in de afgelopen jaren. Praktisch is de woning ook, zo is er een mooie wasruimte gerealiseerd op de eerste verdieping in de voormalige badkamer.

Erg fijn is dat de kozijnen al grotendeels vervangen zijn en ook nog eens voor kunststof exemplaren, ideaal toch? Dat scheelt jou straks onderhoud! De tuin aan de achterzijde kan je nog helemaal naar wens aanleggen. Erg leuk om te (laten) doen en te bedenken en nog heerlijker om er straks van te genieten! Daarbij komt dat deze tuin is gelegen op het Zuiden, dat zorgt er voor dat je hier altijd kan genieten van een zonnetje, vanaf de ochtend tot aan de avond toe!
De grote berging zorgt voor veel bergruimte in je achtertuin. Er is ook een achterom zodat je met je fiets ook via de achterom bij je berging kan komen. Extra prettig is dat de voortuin bestraat is en nu ruimte geeft voor het parkeren van twee auto’s, zo staan ze op je eigen terrein en kan je altijd voor de deur parkeren!

Ingen is een klein maar gezellig dorp en echt idyllisch gelegen. Dit is echt een heel mooi stukje pure Betuwe. Kwekerijen vol met fruitbomen, in de zomer de mooiste bloesem. Doordat Ingen aan rivier de Rijn is gelegen heb je ook een schitterend uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug. Dit betekent dan ook dat je hier schitterend kan wandelen en fietsen in de nabije omgeving.

In de omliggende dorpen vind je alle dagelijkse voorzieningen. Zo is er in het dorp Lienden dat op kleine afstand ligt een groot winkelcentrum met een scala aan winkels en parkeren doe je er voor de deur! Ook Tiel is op kleine afstand en kan je gezellig even shoppen. De andere steden zoals ’s Hertogenbosch, Utrecht, Arnhem en Nijmegen zijn allen snel en gemakkelijk te bereiken.

Indeling Begane grond:
Hal met toegang tot de toiletruimte met toilet, meterkast, kelder, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de straatgerichte woonkamer met grote raampartijen. Tuingerichte keuken met royale hoekkeuken en toegang tot de achtertuin.
Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, allebei van een mooi formaat en toegang tot de wasruimte met aansluiting voor het witgoed. De jonge badkamer heeft een wastafelmeubel met twee kranen, een inloopdouche, toilet en designradiator.
Tweede verdieping:
Door middel van een vaste trap te bereiken overloop met opstelplaats voor de C.V. ketel en toegang tot de 3e slaapkamer.

Algemeen:
Bouwjaar 1958 echter in de afgelopen jaren geheel gerenoveerd.
De half open, strakke inbouwkeuken is voorzien van een vaatwasmachine, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en combimagnetron.
Er is muurisolatie, dakisolatie en gedeeltelijk dubbele beglazing.
Verwarming is door middel van een C.V. ketel op gas (Vaillant 2012)
Een woning met mogelijkheden!
De aanvaarding is in overleg.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 85 m²
Inhoud 297 m³
Perceel 230 m²
Bouwjaar 1958
kamers 6
slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg

Oppervlakten en inhoud

Wonen
85 m²
Externe bergruimte
10 m²
Perceel
230 m²
Inhoud
297 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
4

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, muurisolatie
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lienden I 1640
Oppervlakte
230 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LDN04-I-1640

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
150 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand