Verkocht

Mariengaerde 9 4043 RA Opheusden

Omschrijving

Zeer royaal en ruim PENTHOUSE met dakterras! Heel centraal gelegen in het dorp en een schitterend uitzicht over het centrum van het dorp en rijnbandijk met daarachter de waterplas en rivier de RIJN. Bent u op zoek naar een ruim penthouse met mooie en veel lichtinval en ook nog eens een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats, kom dan snel een kijkje nemen, hartelijk welkom!

Het uitzicht is echt geweldig. Vanuit het zijraam kijkt u helemaal richting de Utrechtse Heuvelrug en aan de voorzijde kijkt u echt over het gehele dorp heen! Ook vanuit de slaapkamers heeft u een schitterend uitzicht, u kijkt dan ook over de Rijn, de waterplas en de rivier de Rijn. Het appartementencomplex Mariëngaerde is een mooi appartementencomplex dat in 2008/2009 gebouwd is.

Niet alleen het penthouse, ook het gebouw is van alle gemakken voorzien. Zo is er een mooie intercominstallatie met camera zodat u kunt zien wie er voor de deur staat en er is een lift. Verder komt u hier binnen in een nette ontvangsthal.

Wanneer u de stap naar een appartement nog wel groot vindt, dan zult u deze stap waarschijnlijk wel iets sneller maken, helemaal als u het terras ziet dat bij dit penthouse hoort. Het grote terras biedt namelijk veel mogelijkheden. Doordat het ook nog eens op de Zuid-West zijde ligt heeft u hier al vroeg in het jaar het zonnetje, zo kunt u het gehele jaar genieten van dit terras. Dit betekent niet alleen zon op het terras, uw appartement heeft ook vee licht en veel zon binnen.

De woonkamer met keuken is mooi ruim. Doordat het vooral een brede woning is, is hier dan ook voldoende ruimte voor een gezellige, grote eethoek. De keukenhoek is ook mooi en is van alle gemakken voorzien. Bij deze keuken is nog een extra ruimte waar u voorraad kwijt kunt, erg praktisch.

Er is ook voldoende ruimte voor een grote zithoek. In de woonkamer/keuken ligt een fraaie houten vloer. Fijn zijn de twee slaapkamers. In de ene slaapkamer die ook als werkkamer of logeerkamer gebruikt kan worden is een grote kastenwand aanwezig, hier kunt u van alles opbergen. Ook is er een aparte technische ruimte met witgoedaansluitingen en de mogelijkheden voor extra bergruimte.

U leest het al, het penthouse is echt van alle gemakken voorzien. Zo zijn er screens aangebracht bij de grote raampartij en ook een airco zodat u in de zomerdag het appartement heerlijk kunt koelen.

De ligging is goed. Alle voorzieningen zijn op kleine afstand, de winkels met dagelijkse voorzieningen, het station, de kerken, de verbinding naar omliggende dorpen en steden en u kunt in de nabije omgeving schitterend wandelen en fietsen. Het wandelen en fietsen kan mooi door het rivierengebied maar ook naar de Utrechtse Heuvelrug zodat u kunt genieten van de bossen.

Indeling
Begane grond: Het appartement is bereikbaar aan de zijkant via de centrale ontvangsthal welke toegang biedt tot het trappenhuis en/of de lift. Overdekte entree met bellentableau voorzien van een video-intercominstallatie, brievenbussen en toegang naar de bergingen.

Indeling penthouse: Entree met meterkast, bergruimte met witgoedaansluitingen, CV en mechanische ventilatie, badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en ligbad, aparte toiletruimte met toilet en fontein. Slaapkamer 1 en slaapkamer 2 zijn respectievelijk 10m² en 13m². De ruime woonkamer met open keuken heeft een vloeroppervlak van maar liefst 42m². Vanuit deze woonkamer heeft men nog toegang tot een vaste kast en het heerlijke terras van 24m². De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, combimagnetron, koelkast, vriezer en afzuigkap.

Algemeen
Bouwjaar 2008/2009.
Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
De maandelijkse kosten voor de Vereniging van Eigenaren zijn € 224,=
Er zijn vaste kasten in het appartement aanwezig.
De badkamer en keuken zijn luxe en netjes afgewerkt.
Het appartement is ook rolstoel toegankelijk.
De aanvaarding is in overleg.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 92 m²
Inhoud 265 m³
Bouwjaar 2008
kamers 4
slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Kunststof
Ligging
Aan drukke weg, in centrum, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
92 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
24 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
265 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Airconditioning

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2008, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Opheusden B 2313
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
OHD00-B-2313
Perceelnaam
Opheusden B 2313
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
OHD00-B-2313

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op afgesloten terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand