Verkocht

Mesdagstraat 23 4041 HC Kesteren

Omschrijving

Deze woning wil je echt niet missen… Heeft u twee linkerhanden of zit u niet op een verbouwing te wachten? Deze geschakelde, UITGEBOUWDE en vernieuwde TWEE-ONDER-EEN-KAP woning met GARAGE en enorme DAKKAPEL is instap klaar. Het is een kwestie van meubels erin zetten en u kunt hier wonen, ideaal toch? Deze woning is nog niet zo lang geleden verbouwd en dat scheelt u enorm veel werk! Mooi is de ruime woonkeuken die separaat is van de woonkamer. Kom snel een kijkje nemen bij deze super leuke woning!

De keuken en badkamer zijn jong en ook de uitbouw zorgt voor heel veel ruimte in de woning. Met een perceel van 230m2 heb je een ruime tuin aan de achterzijde die gesitueerd is op het oosten. Dan hebben wij u nog niets verteld over de binnenkant van de woning. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer en laten u graag de woning zien!

Deze woning heeft een fraaie uitstraling, is keurig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. In de woonkamer en keuken ligt een mooie vloer. De wanden, het plafond en de vloeren zijn in rustige tinten afgewerkt en zo goed als nieuw. Dit resulteert in een fraai en tijdloos geheel waar je alle kanten mee op kunt. Niet alleen de woning, ook de garage is echt keurig afgewerkt en voorziet in alle gemakken.

Vind je het gezellig om te dineren met vrienden en familie? Dat kan hier heel praktisch in de enorme woonkeuken! Dineren aan een grote eettafel met zicht op de tuin middels opslaande deuren, dat is toch genieten. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een fraaie uitstraling. Deze keuken is van alle gemakken voorzien en vernieuwd in 2018. Er is een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak met mengkraan, koelkast, vaatwasmachine, combi/magnetron en oven. Ook is er voldoende opbergruimte om uw keukengerei op te bergen.

Middels de grote raampartij aan de voorzijde heeft de woonkamer voldoende lichtinval. Er is hier genoeg ruimte voor een ruime zithoek en ook dit is een fijne leefruimte om met familie en vrienden te borrelen of om na een dag werken tot rust te komen. Deze ruimte loopt mooi over in de woonkeuken. Doordat de woning in de lengte erg ruim is, is er veel mogelijk op de begane grond. Zo kunt u op verschillende manieren de woning inrichten naar uw wens.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers gerealiseerd, waarvan de grootst slaapkamer zich aan de achterzijde bevindt. De naastgelegen slaapkamer is een gezellige kamer aan de voorzijde met genoeg ruimte. Daarnaast is ook de ruime badkamer gesitueerd op de tweede verdieping. Deze is voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en vloerverwarming. Er is ook nog een wasruimte gerealiseerd op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is nog ruimte voor een extra slaapkamer of eventueel een werkkamer. Door middel van het dakkapel is hier veel ruime gecreëerd. Ook hier is zo goed als alles vernieuwd.

Zoals u al even hebt kunnen lezen is de tuin gesitueerd op het oosten. Dit is zo heerlijk, wanneer het ochtend zonnetje de tuin in komt, geniet u hier heerlijk van uw eerste verse bakje koffie. In de loop van de dag zult u op verschillende plekken in de tuin zon hebben. Tijdens de warme zomermaanden is dat ideaal, zo kunt u van de zon genieten maar is het ook mogelijk om de schaduw op te zoeken. De schutting is kortgeleden vernieuwd en het terras is ook niet zo lang geleden aangelegd. De garage is te bereiken vanuit de tuin en ook volledig vernieuwd. De muren van de garage zijn opnieuw gemetseld, de garagedeur is vervangen en er is vloerverwarming gelegd.

Energiezuinig wordt steeds belangrijker, je wil je stookkosten zo laag mogelijk houden. Hier is gelukkig dan ook rekening mee gehouden. De woning is namelijk recent voorzien van muurisolatie, er is dakisolatie er zijn eigenlijk bijna overal nieuwe kozijnen geplaatst met HR++ beglazing en er zijn maar liefst 12 zonnepanelen aangebracht. Dit betekent dan ook dat je stookkosten hierdoor aanzienlijk lager zijn ondanks dat het van origine een oudere woning is.

De ligging is goed. Een gezellige woonwijk met voldoende parkeerplaatsen, sowieso kan er op de oprit geparkeerd worden echter ook in de woonwijk zelf zijn veel parkeerplaatsen. Leuk is de speeltuin die aan de overzijde ligt en het groene speelveld, zo zijn er niet direct woningen aan de voorzijde en kijk je hier heerlijk van je af! De verbindingswegen zijn vanaf deze woning snel en gemakkelijk te bereiken maar ook de winkels, scholen, sportvelden, verenigingen en kerken. Het station in Kesteren is ook op goed bereikbare afstand en in het dorp zelf zijn alle basisvoorzieningen zijn aanwezig, zo kunt u voor alles hier in het dorp zelf terecht. Heb je net even iets extra’s nodig? De omliggende steden zoals Rhenen, Tiel, Arnhem en Nijmegen bereik je snel.

De omgeving is erg mooi om te wandelen en/of te fietsen. Zo is het rivierenlandschap schitterend om te wandelen en/of te fietsen. Doordat de Utrechtse Heuvelrug erg dichtbij is, is het ook mogelijk om heel mooi te wandelen op de Grebbeberg en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Je leest het al, hier wonen is genieten!

Indeling
Begane grond
Ontvangsthal met toiletruimte met toilet, trapopgang naar de eerst verdieping, opbergruimte en toegang tot de straatgerichte woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je middels een schuifdeur toegang tot de tuingerichte eetkamer met hoekkeuken. Deze keuken is voorzien van 6-pits fornuis op inductie, afzuigkap, vaatwasmachine, grote spoelbak, koelkast en er is veel opbergruimte waar u al uw spullen kwijt kunt. Middels een tussendeur is de garage te bereiken en vanuit de woonkeuken is middels openslaande tuindeuren de tuin te bereiken.

Eerste verdieping
Doormiddel van een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Hier bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer en wasruimte. De grootste slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De zon komt hier in de ochtend heerlijk naar binnen. De naastgelegen slaapkamer is gevestigd aan de voorzijde van de woning met openslaande deuren en balkon. Vanuit deze slaapkamer kijk je mooi weg op de straat. Naast deze slaapkamer bevindt zich de wasruimte. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich ook de badkamer welke voorzien is van ligbad, inloopdouche, wastafel, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevindt zich nog een derde slaapkamer. Doordat hier een dakkapel is gevestigd krijgt de tweede verdieping veel ruimte. Er is zelfs nog een overloop voor opbergruimte en hier bevindt zich ook de opstelplaats voor de C.V. ketel.

Algemeen
Bouwjaar 1970 echter vanaf 2018 tot nu toe grotendeels vernieuwd en vergroot.
Verwarming is er door middel van een C.V. ketel op gas (2008).
De keuken, badkamer en garage zijn voorzien van vloerverwarming.
De woning is geheel voorzien van nieuw en strak stucwerk.
Er is een voormalige slaapkamer aangepast naar ruime badkamer, zo is er dan ook een extra washok ontstaan in de oude badkamer.
De grote dakkapel over de gehele achterzijde van de woning zorgt voor een grote kamer op de tweede verdieping met veel lichtinval.
De aanvaarding is in overleg.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 121 m²
Inhoud 515 m³
Perceel 230 m²
Bouwjaar 1970
kamers 5
slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
121 m²
Overige inpandige ruimte
19 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
2 m²
Perceel
230 m²
Inhoud
515 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Frans balkon, zonnepanelen

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2008, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Kesteren D 179
Oppervlakte
230 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
KTR00-D-179

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
86 m²
Ligging tuin
Gelegen op het oost

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren, parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand