Verkocht

De Rouwaer 23 4051 HE Ochten

Omschrijving

Wil je wonen in een HOEKWONING met AANGEBOUWDE GARAGE, CARPORT en VERANDA, dit alles op kleine afstand van het centrum en ook het uiterwaardengebied om heerlijk te wandelen? Deze woning aan de Rouwaer 23 te Ochten heeft het allemaal. De woning is gebouwd in 2012, instap klaar en heeft maar liefst VIJF slaapkamers. Met een tuin op het zuiden maakt dit het plaatje wel echt compleet. Wat wil je nog meer? Zie jij jezelf al genieten van deze hele fijne woning? Neem dan snel contact met ons op, wij nemen u graag mee naar deze woning.

Dat de woning in 2012 is gebouwd, is natuurlijk echt een voordeel. Dat betekent dat dit een energiezuinige woning is en de woning er nog heel jong bij staat. De landelijke hoekkeuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van vaatwasser, koelkast, oven, magnetron en een inductiekookplaat. Verder is er voldoende opbergruimte wat echt ideaal is. De raampartij aan deze voorzijde zorgt voor veel lichtinval. Erg fijn dat er zo een mooie lichtinval is als u uw ontbijtje en koffietje ’s morgens klaar maakt. De halfhoge scheidingswand in de keuken zorgt voor een mooie scheiding tussen keuken en woonkamer. Ideaal wanneer er familie of vrienden langs komen. U kunt in alle rust het eten bereiden in de keuken maar daarnaast kunt u ook gezellig mee gaan in het gesprek.

De woonkamer krijgt door de opslaande deuren en het grote raampartij aan de achterzijde van de woning genoeg lichtinval en wordt daardoor ruimtelijk. Aan licht is in ieder geval geen gebrek in deze woning. De woning is voorzien van een mooie lichte houten vloer die is doorgetrokken naar de keuken wat resulteert in mooi geheel. Vanuit de woonkamer kijkt u zo de ruime tuin in en door middel van de openslaande deuren is deze goed te bereiken.

Er is een royaal perceel, dat betekend een tuin van wel ca. 12 meter diep met een breedte van maar liefst ca. 10 meter. Doordat dit een hoekwoning met garage betreft zorgt dit ervoor dat de tuin een grote breedte heeft. De ruime veranda achter in de tuin is echt een aanwinst samen met de achterom. Zoals je hoogstwaarschijnlijk al heeft gelezen is de tuin gevestigd op het zuiden waardoor je de gehele middag en gedeeltelijk in de avond zon heeft. Dat is echt genieten tijdens het voorjaar en de zomermaanden. Avonden lang spenderen in de tuin met familie en vrienden of met je familie heerlijk dineren in de zomermaanden. Geniet jij deze zomer van deze heerlijke tuin en veranda? Het kan!

De begane grond is geheel afgewerkt, evenals de eerste verdieping. De verdieping is te bereiken door middel van de afgewerkt trap in de ruime hal. Op de eerste verdieping ligt overal dezelfde laminaat vloer en zijn de wanden en het plafond ook netjes afgewerkt. Op de grote slaapkamer is een mooie grote garderobekastenwand gerealiseerd met inbouwspots, echt super praktisch! De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een dakkapel wat zorgt voor veel lichtinval en is echt een aanwinst voor deze ruimte. De derde slaapkamer bevindt zich net als de grootst slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Wenst u liever hier liever een kantoor of walk-in-closet? Dan is dit zeker te realiseren.

Een fraaie en luxe badkamer, dat vind je hier. De badkamer is netjes afgewerkt en hier hoeft ook niks aan te gebeuren. Deze is voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, hangend toilet, radiator, wastafelmeubel en wastafel. De plavuizen vloer in de badkamer zorgt voor een fraaie uitstraling en door middel van het dakraam is hier ook lichtinval. Ook op een tweede verdieping zijn dakramen aanwezig en hier zijn nog twee slaapkamers gerealiseerd. Dat betekent dat deze woning maar liefst vijf slaapkamers heeft en er is zelfs nog overige bergruimte op de tweede verdieping.

De ligging is goed, dichtbij de uitvalswegen naar de omliggende dorpen en snelwegen maar ook de dagelijkse voorzieningen vind je op kleine afstand in het centrum van Ochten. Voor je dagelijkse boodschappen kan je in het dorp zelf terecht, zo zijn er twee supermarkten, is er een bakker, een groentewinkel en zijn er nog andere leuke winkeltjes waar je voor van alles terecht kan. Vind je het fijn om te wandelen, fietsen en/of hardlopen? Dan woon je in Ochten ook op de juiste plek. Het uiterwaardengebied is schitterend om te wandelen. Ben je meer van de bossen? Het stadje Rhenen met de bossen is ook snel en gemakkelijk te bereiken. Dit geldt ook voor de steden Tiel, Arnhem en Nijmegen, je bent er zo.

Indeling
Begane grond
Ontvangsthal met meterkast, toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de tuingerichte woonkamer met toegang naar de achtertuin, trapkast en de straatgerichte keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, oven, magnetron, afzuigkap en een inductiekookplaat.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers waarvan 1 grote met kastenwand. De slaapkamer aan de voorzijde voorzien van dakkapel. Badkamer voorzien van alle gemakken en netjes onderhouden. Vanaf de overloop is de tweede verdieping te bereiken door middel van de vaste trap.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers en opstelplaats voor de C.V. ketel. Ook bevindt zich hier nog voldoende opbergruimte.

Algemeen
De woning is gebouwd in 2012.
Er is HR -beglazing, muurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie.
De woning is voorzien van een dakkapel aan de voorzijde.
De woning wordt verwarmd door middel van C.V. ketel op gas (2012).
De woning is keurig onderhouden en bewoond.
De aanvaarding kan al spoedig.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 107 m²
Inhoud 478 m³
Perceel 252 m²
Bouwjaar 2012
kamers 7
slaapkamers 5

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
107 m²
Overige inpandige ruimte
18 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
27 m²
Perceel
252 m²
Inhoud
478 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, dakraam, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, rolluiken

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2012, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ochten F 2216
Oppervlakte
252 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
OTN00-F-2216

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
120 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren, parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand