Verkocht

Prunusstraat 14 4043 NV Opheusden

Omschrijving

Deze woning is echt een plaatje en instap klaar! Zoekt u een UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-EEN-KAP woning met een VRIJSTAANDE GARAGE en een mooie VERANDA in de tuin, dan bent u hier op het juiste adres. Deze woning ligt in een fijne en kindvriendelijke woonwijk, ideaal voor als u kinderen heeft. Met een perceel van maar liefst 247m2 is dit echt een heerlijke plek om te wonen in Opheusden. De woning is op kleine afstand van alle dagelijkse voorzieningen, zo bent u met een paar minuten bij de supermarkt, de bakker of de drogisterij. De ruime tuin, waar u heerlijk kunt genieten met familie of vrienden van uw bakje koffie, is ook nog eens gesitueerd op het zuiden, wat wil je nog meer?

Dit klinkt al als een hele fijne woning, toch? En dan hebben wij u nog geen eens iets verteld over de binnenkant van de woning. Want dat is ook echt een plaatje. Bent u geen klusser of heeft u twee linkerhanden? Dan is deze woning al helemaal perfect voor u. De woning is keurig afgewerkt en voorzien van een prachtige jonge hoekkeuken met voldoende opbergruimte. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, combimagnetron, vaatwasmachine en koelkast en heeft ook nog eens vloerverwarming. Deze keuken is halfopen wat erg praktisch is wanneer u bezoek heeft maar toch rustig het eten wilt bereiden. Vanuit de keuken kijkt u door middel van een groot raampartij fijn de tuin in, ideaal tijdens de mooie zomerdagen, u bent vanuit de keuken direct in de tuin of bij de veranda!

De keuken is voorzien van een plavuizen vloer en de woonkamer van een laminaatvloer, zo ziet u een duidelijke scheiding tussen keuken en woonkamer. Vanuit de keuken loop je tegen het tussengedeelte van de woonkamer aan. Hier is voldoende ruimte voor een grote eettafel en dat maakt dit een hele fijne plek om te dineren met uw familie en vrienden. Vanaf het zitgedeelte van de woonkamer kijk je vanuit het raampartij uw ruime voortuin in met uitzicht op de straat. Door de grote raampartij aan de voorkant van de woning, waar de woonkamer gevestigd is, valt er voldoende licht naar binnen. Ideaal als het zonnetje in de ochtend uw woonkamer binnenkomt. In de woonkamer is genoeg ruimte om een fijne zit plek te creëren.

De trapopgang is te bereiken vanuit de woonkamer, hier bevindt zich ook het toilet. De entree bevindt zich aan de voorkant van de woning, waar genoeg ruimte is om uw jas of tas op te hangen. Het is ideaal dat het toilet en de trapopgang zich niet in dezelfde ruimte bevinden als de entree. Hierdoor is de entree echt gescheiden van de rest van de woning.

Op de eerste verdieping zijn maar liefst 3 slaapkamers en nog een ruime badkamer voorzien van ligbad, wastafel in wastafelmeubel met voldoende opbergruimte en hier bevindt zich ook de wasmachine aansluiting. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een groot raampartij wat zorgt voor veel lichtinval. Van deze slaapkamer kunt u echt uw master bedroom maken en er is genoeg ruimte om een mooie kastenwand te realiseren. Naast deze slaapkamer bevindt zich een middelgrote slaapkamer welke kan worden gebruikt als slaapkamer. Wenst u een walk-in-closet, kantoor of sportruimte? Dan is deze ruimte ook zeker geschikt. De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning waardoor u vanuit deze ruimte fijn de tuin in kijkt. Via een vaste trap loopt u zo naar de tweede verdieping. Deze ruimte is echt een aanwinst op het huis want hier is veel mogelijk. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer. Wenst u hier liever een kantoor? Dan is dit uiteraard mogelijk!

Om weer even terug te komen op de tuin. Zoals u al heeft kunnen lezen ligt deze tuin op het zuiden, dat is echt ideaal. Genieten van uw bakje koffie met zelfgemaakte taart uit de oven of heerlijk dineren met familie en vrienden op het terras in de zomermaanden. Wordt het wat kouder? Dan kunt u heerlijk vertoeven in de mooie veranda achterin de tuin. Heeft u kinderen of komen er (wel eens) kinderen? Dan is hier genoeg ruimte om te spelen.

Energiezuinig is belangrijk, dit bepaalt namelijk ook je maandelijkse terugkerende kosten van elektriciteit en gas. De woning is voorzien van muurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing wat er natuurlijk al voor zorgt dat de stookkosten al niet enorm hoog zijn!

Indeling
Begane grond
Ontvangsthal met meterkast, garderoberuimte en toegang tot de straatgerichte woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur en vloerverwarming. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de hal met toilet en trapopgang.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning samen met de kleinste slaapkamer. De derde slaapkamer bevindt zich samen met de badkamer met ligbad, wastafelmeubel wasmachine aansluiting en designradiator aan de achterzijde van de woning.

Tweede verdieping
Via vaste trap te bereiken ruimte met opstelplaats C.V. ketel. Vanaf deze ruimte toegang tot de vierde slaapkamer. Op de tweede verdieping is voldoende opbergruimte gerealiseerd.

De ligging is goed. De dagelijkse voorzieningen zijn op kleine afstand in het dorp. In het dorp zelf kan je dan ook terecht voor alle dagelijkse voorzieningen zo zijn er twee supermarkten, twee bakkers, de slager en nog tal van andere winkels, ook is er een multifunctioneel Centrum met hierin de huisartsen, apotheek, fysiotherapeut en onder andere de bibliotheek! Ook de scholen, kerken, (sport) verenigingen en sportvelden zijn allen op kleine afstand van deze woning. Een eigen station met treinverbinding naar Tiel en Arnhem en de snelweg A15 op kleine afstand zorgen voor een goede ligging in het midden van Nederland.
Vind je het nu heerlijk om te wandelen en/of te fietsen? Ook dan ben je hier op het goede adres! Je kan hier mooi wandelen langs de boomkwekerijen en de Linge maar ook het uiterwaardenlandschap is erg mooi, zo fiets je gemakkelijk over de dijken langs en door een mooi natuurlandschap! Vind je de bossen ook aantrekkelijk? Deze vind je ook op kleine afstand. De Utrechtse Heuvelrug met het stadje Rhenen bereik je namelijk ook snel!

Algemeen
Bouwjaar 1983
Een perceel met een grootte van 247m2
Er is een achterom langs de garage naar de achtertuin
De ruime oprit naast het huis biedt veel mogelijkheid voor parkeerruimte.
Muren en vloeren zijn netjes afgewerkt.
De woning is netjes onderhouden, wordt keurig bewoond en is door de jaren heen al gemoderniseerd!
Voorzien van muurisolatie- dakisolatie en dubbele beglazing.
Verwarming door middel van een Nefit C.V. ketel op gas bouwjaar 2016.
De aanvaarding is in overleg.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 122 m²
Inhoud 411 m³
Perceel 247 m²
Bouwjaar 1983
kamers 6
slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
122 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
1 m²
Externe bergruimte
18 m²
Perceel
247 m²
Inhoud
411 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Airconditioning, dakraam, rolluiken

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2016, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Opheusden C 3396
Oppervlakte
247 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
OHD00-C-3396

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
60 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren, parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand