Verkocht

Hoofdstraat 99 4041 AC Kesteren

Omschrijving

Zelf uw droomhuis bouwen? Aan één van de mooiste straten van Kesteren? Dan heeft u hier één van de allerlaatste mogelijkheden! Een royale kavel van maar liefst 807m², mooi gesitueerd met een mooi bouwblok er op zodat u ook echt hier uw droomwoning kunt (laten) bouwen! Er mag hier één vrijstaande woning met bijgebouw(en) gebouwd worden. Mooi zijn de mogelijkheden die er zijn.

Zo is het bouwblok ruim en is er een maximale goothoogte van 7 meter en maximale nokhoogte van 11 meter van toepassing. Dit betekent dat u hier echt heel veel kanten op kunt. We vertellen u natuurlijk graag meer en laten u bijgaand al impressies zien van de mogelijkheden!

Eigenlijk een droom van iedereen toch? Zelf uw model woning kiezen, uw indeling, zo nodig een bijgebouw en daarna alles compleet en concreet maken zodat u echt een woning hebt die helemaal naar wens is, gezien het geringe aanbod van bouwkavels en aangezien dit ook echt één van de laatste zelf bebouwbare kavels aan de Hoofdstraat in Kesteren is, is dit met recht een buitenkans. De tuin die mooi om de woning heen ligt kunt u natuurlijk ook helemaal naar eigen wens en sfeer aanleggen.

De diepte van de kavel is aan de ene zijde circa 48 meter en aan de andere zijde circa 44 meter diep met een breedte over de gehele kavel van circa 17,5 meter. De eigen inrit vanaf de Hoofdstraat maakt het plaatje compleet. Er is voldoende ruimte voor parkeerplaatsen op het eigen terrein en de naastgelegen woningen hebben of krijgen een mooie uitstraling. Er is natuurlijk ook ruimte voor een bijgebouw. Zo kunt u een garage of bijgebouw aan de woning bouwen echter ook vrijstaand.

De ligging is mooi, aan de Hoofdstraat, één van de mooiste straten van het dorp, dichtbij de dagelijkse voorzieningen zoals winkels, verenigingen, station, scholen en kerken. Het winkelaanbod in Kesteren is meer dan voldoende, zo kunt u voor al uw dagelijkse boodschappen hier in het dorp wel terecht, wanneer u net even iets extra’s nodig heeft, dan kunt u hier voor terecht in de omliggende dorpen of steden. De verbinding naar de A15 is gemakkelijk en snel en de trein gaat vanuit Kesteren naar Arnhem en Tiel.

De omgeving is fijn. Er kan schitterend gewandeld en gefietst worden. Het uiterwaardengebied rondom rivier de Rijn is preachtig. Weids, groen en dan de meanderende rivier zorgt voor een constant vakantiegevoel. Hier kan prachtig gestruind, gewandeld of gefietst worden en wanneer u juist van de bossen wenst te genieten, dan is dat zeker mogelijk. De bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn namelijk heel dichtbij, de Rijnbrug over en u geniet hier opnieuw van een mooie omgeving.

– Geen aannemersverplichting.
– Het bouwvlak is ruim om echt een royale vrijstaande woning te bouwen.
– Maximale goothoogte 7 meter.
– Maximale nokhoogte 11 meter.
– De voorgevel moet achter de gevelrooilijn worden gebouwd.
– Parkeren op eigen terrein volgens de normen van de gemeente Neder-Betuwe.
– De kavel ligt ter hoogte van Hoofdstraat 99 te Kesteren.
– Het bestemmingsplan betreft Hoofdstraat 99, Kesteren, ontwerp (12-10-2021).

Wij adviseren u voor de bouwmogelijkheden contact op te nemen met een architect of bouwkundig adviesbureau.

Neem contact met ons op voor meer informatie, u kunt dit doen via ons kantoor in Opheusden Tel. 0488-442906.
Deze kavel valt onder de overdrachtsbelasting.

Lees de volledige omschrijving
Perceel 807 m²

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
In centrum, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Perceel
807 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Kesteren C 1062
Oppervlakte
807 m²
Perceel
KTR00-C-1062
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand