Dit bedrijfsobject is verhuurd

Speulmanweg 12 Beusichem

Verhuurd

Omschrijving

Bedrijventerrein Beusichem zuid is een kleinschalig bedrijventerrein. Dit is goed bereikbaar vanaf de snelweg A2 en A15 of openbaar vervoer via NS station Tiel en Culemborg.

Wij bieden hier te huur aan een modern representatief bedrijfspand bestaande uit ca 300 m² kantoorruimte op de begane grond en 2 geschakelde bedrijfsruimtes van totaal ca. 1750 m² VVO voorzien van een laaddock.

Voorgelegen kantoorruimte ca. 300 m²:
Indeling begane grond: entree met ontvangsthal en receptie, vide, spreekkamer, achter de receptie een kantoorruimte met kastenwand, directiekantoor, magazijn, technische ruimte, productieruimte, dames- en herentoiletgroep, toegang naar middelste hal.
Voorzien van alarmsysteem, brandmeldsysteem, systeemplafonds met downlighters, brandhaspels, afzuiging en diverse airco's. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.
Op de begane grond ligt een plavuizenvloer en een pvc vloer.
De kantine is voorzien van een inbouwkeuken waarin 4 pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasser.
Verwarming middels een CV ketel (Nefit), warmwater middels een boiler.
Indien gewenst is ook de bovenverdieping van het kantoorgedeelte van ca 300 m² extra bij te huren.
De centrale hal is voor gezamenlijk gebruik met de kantoorruimte op de verdieping indien dit gedeelte niet mee gehuurd wordt

Bedrijfsruimtes:
Linker hal: L-model hal voor opslag van goederen, voorzien elektrisch bediende overheaddeur aan de voorzijde en tevens een laaddock. Middels eigen entree is de hal bereikbaar, hiernaast een werkkast en een technische ruimte met meterkast en groepenkast.
De linkerhal is 15.00 m breed en 39.50 m diep , achter het laaddock 5.00 x 24.75. Bij het laaaddock bevindt een elektrisch bediende overheaddeur van 3.00 x 3.00 m. Aan de voorzijde van het pand een elektrisch bediende overheaddeur van 4.00 x 4.00. Hoogte 6.50 m. Totale netto oppervlakte linkerhal is ca. 715 m² VVO. Voorzien van heatherverwarming en krachtstroom.

Middelste hal: De middelste hal meet ca. 30.00 m breed en 35.00 m diep (ca. 1.050 m² VVO). Hoogte 6.50 m. Aan de voorkant voorzien van werkplaats, tevens een entresol van ca. 7.50 x 25.00 m. Heatherverwarming, brandhaspels, brandmeldsysteem en perslucht. Opslagruimte, entresol, productieruimte, herentoiletgroep voorzien van voorportaal, doucheruimte, toiletruimte, urinoir, damestoiletgroep voorzien van voorportaal met kluisjes, douche en dubbele toilet, tussenhalletje, kantine met keukenopstelling, magazijntje.

Algemeen:
Het bouwjaar is ca. 1999. Opgetrokken in staalconstructie. Het kantoorgedeelte is op de begane grond metselwerk met daarboven geïsoleerde sandwichpanelen en glaspui bij de entree. De bedrijfsruimte heeft een lage, stenen borstwering met daarboven geïsoleerde sandwichpanelen. De vloeren zijn van beton. Het dak is geïsoleerd en voorzien van bitumen dakbedekking.
Voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing, tevens diverse screens in kantoorgedeelte.
Aan de voorzijde zijn er 8 parkeerplaatsen. Het straatwerk is verhard met klinkers.
Bestemming is bedrijfsmatig met functieaanduiding tot categorie 3.2, maximale bouwhoogte 10 meter. Bestemmingsplan Bedrijventerrein is onherroepelijk vastgesteld d.d. 22-06-2011 gemeente Buren.
Optioneel bij te huren de bedrijfsruimte aan de rechterzijde van ca 750 m² met (gedeeltelijk) buitenterrein en ca. 300 m² kantoorruimte op de verdieping.

Huurprijzen:
Bij verhuur van alle 3 de bedrijfsruimtes , totaal ca. 2.500 m² is de huurprijs € 52,50 p/m².
Bij verhuur van alleen de linker- en middelste bedrijfsruimte, totaal ca. 1750 m² is de huurprijs € 55,-- p/m².
De huurprijs voor de kantoorruimte is € 75,-- p/m².
Alle prijzen zijn exclusief omzetbelasting.
Aanvaarding in overleg, spoedig mogelijk.
Huurcondities in overleg.
Gedeeltelijke huur is mogelijk bespreekbaar.
Huurprijs vanaf € 52,50 p/m² excl. BTW, excl. nutsvoorzieningen.
Lees de volledige omschrijving

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte, kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
6050 m²
Voorzieningen
airco, betonvloer, heater, inbouwarmaturen, kamerindeling, krachtstroom, loading docks, mechanische ventilatie, overheaddeuren, te openen ramen, toilet, verwarming
Bouwjaar
1999
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten
nee

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
2500 m²
Bedrijfsruimte kantoor oppervlakte
560 m²
Bedrijfshal units vanaf
1750

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
560 m²
Kantoorruimte units vanaf
300
Bekijk alle kenmerken

Kaart Speulmanweg 12 Beusichem

naar Speulmanweg 12 Beusichem
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Joop van Mourik