Pottenveld Opheusden

Vraagprijs € 106 

Omschrijving

Te koop bedrijfskavel op het Agro Business Centre (ABC) in Opheusden.

Nabij de Dodewaardsestraat/A15 in Opheusden is het Agro Business Centre in ontwikkeling. Dit bedrijvenpark is specifiek voor bedrijven die aan de laanboomteelt gerelateerd zijn.

Op het ABC zijn er al diverse mooie bedrijven gevestigd zoals Damcon, Van Tuijl en Agro de Arend. Ook is Het Laanboomhuis als visitekaartje inmiddels gerealiseerd.

Tussen Kegelaar en Van Tuijl ligt een kavel dat eigendom is van de gemeente Neder-Betuwe. Het voorste gedeelte daarvan aan de Dodewaardsestraat is reeds verkocht. Het achterste gedeelte van ca. 5.100 m² aan de zijde van de A15 (Zuidelijke kavel) bieden wij te koop aan.

Deze Zuidelijke kavel is geschikt voor het bouwen van een bedrijfsruimte met kantoor voor een bedrijf dat dus gerelateerd is aan de laanboomsector.

De oppervlakte binnen het bouwvlak is circa 2.878 m².
U kunt de kavel bereiken door op de rotonde op de Dodewaardsestraat langs de bedrijven van Damcon en Van Tuijl te rijden, deze straat heet Pottenveld.

Algemeen

De gemeente heeft voor de kavels op het ABC een aantal kaders opgesteld van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan e.d. Hierin is opgenomen waar bedrijven aan moeten voldoen om zich te kunnen vestigen op het ABC en waar het gebouw en terrein aan moeten voldoen.

Interesse

Indien u interesse heeft voor deze unieke kavel, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan in eerste instantie samen bekijken of uw bedrijf passend is op het ABC.
De verdere gesprekken, toetsing en afhandeling gebeurt dan door de gemeente Neder-Betuwe.

Voor nadere informatie kunt u ook onze verkoopbrochure opvragen met hierin uitgebreidere uitleg over de mogelijkheden.

Koopsom € 106,= per vierkante meter, excl BTW, kosten koper (prijspeil 2021).
Lees de volledige omschrijving

Algemeen

Hoofdbestemming
bouwgrond
Functies
bouwgrond
Aanvaarding
In overleg
Bekijk alle kenmerken

Kaart Pottenveld Opheusden

naar Pottenveld Opheusden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Joop van Mourik