Verkocht

Rozenstaete 6669 BR Dodewaard

Omschrijving

Exclusief wonen in het nieuwe project ‘Rozenstaete’! Een project met een mooie diversiteit, zo zijn er in deze eerste fase 2 GESCHAKELDE WONINGEN en 4 APPARTEMENTEN. Een fraai geheel, het geheel wordt zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde stijlvol afgewerkt. Zie jij jezelf ook al wonen op deze mooie locatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Op de locatie van de voormalige elektronica zaak ‘Peters van Ton’ in Dodewaard wordt na transformatie van het huidige pand het prachtige nieuwe project ‘Rozenstaete’ gerealiseerd.

Fase 1 bestaat uit drie luxueuze appartementen op de begane grond en twee half vrijstaande/geschakelde woningen met souterrain. De appartementen zijn mooi en praktisch voor zowel senioren en starters.

In ‘Rozenstaete’ heb je volop gemak en comfort en dat op een unieke locatie! Dodewaard kent een rijk sociaal leven: er is een hechte lokale gemeenschap en een actief sport- en verenigingsleven.

Op loopafstand zijn er verschillende winkels zoals de Coop en de Action. Voor de jongere kinderen is er een basisschool aanwezig. Maar ook een groot pluspunt zijn de aanwezige sportclubs zoals een voetbalvereniging en gymnastiekvereniging. Aan voorzieningen geen gebrek!

Genieten van de rust? Dat kan hier volop. Je kunt hier schitterend wandelen en fietsen. En de omgeving er omheen is ook erg mooi, zo fietst je binnen enkele minuten fietst over de dijk langs de Waal verder de Betuwe in richting Opheusden, Ochten of waar je maar wilt. Ook de rivier de Rijn is dichtbij waar opnieuw een mooi uiterwaardenlandschap is. De bossen vind je in de naastgelegen plaats Zetten/Hemmen en op kleine afstand bij de gezellige steden Rhenen en Wageningen.

De snelweg A15 ligt binnen handbereik zo kan je gemakkelijk naar de grotere steden zoals Nijmegen, Tiel en ‘s-Hertogenbosch. Het aanwezige station brengt je met de trein binnen een half uur in Arnhem. Je leest het al, een schitterende omgeving om heerlijk te wonen!

Indien u interesse heeft in een appartement of woning in project Rozenstaete Dodewaard, dan kunt u dit kenbaar maken door het inleveren van het inschrijfformulier wat bij ons verkrijgbaar is of te downloaden op onze website.
U kunt inschrijven tot uiterlijk 26 oktober 2022 tot 12.00 uur.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 62 m² - 115 m²

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Wonen
62 - 115 m²
Aantal kamers
1 - 4 kamers (1 - 3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Bekijk alle kenmerken

Foto's

Bekijk meer foto's

Woningtypen

Appartementen
3 huizen (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
62m²
3
€ 225.000
76m²
2
€ 240.000
64m²
1
€ 225.000
Woningen
2 huizen (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
108m²
4
€ 295.000
115m²
4
€ 299.000