Verkocht

De Entree 4041 AA Kesteren

Omschrijving

Geweldige ligging, echt midden in het centrum van Kesteren en met een hele mooie, speelse uitstraling en wisselende gevels, welkom in de Entree van Kesteren. Een fraai, chique appartementengebouw met 13 appartementen. Leuk en mooi is de diversiteit van de appartementen, de variatie in groot en klein maar ook de indeling is overal net even anders. Kenmerkend is wel dat er goed over nagedacht is en er zo praktische, optimale indelingen zijn gemaakt. Ziet u zichzelf ook al wonen, echt midden in het centrum in zo een mooi comfortabel appartement? Door de variatie in ligging en oppervlakte zijn deze appartementen geschikt voor senioren als ook voor starters. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In totaliteit 13 unieke appartementen met allen een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein, een berging op de begane grond en de mogelijkheid om er nog een extra parkeerplaats bij te kopen. Het appartement wordt voorzien van een stelpost voor een keuken en een complete badkamer en toilet. U leest het al, een compleet geheel. Echter betekent dit nog wel dat u natuurlijk de keuken en badkamer naar eigen smaak en keuze kunt uitkiezen. Juist het leuke aspect van nieuwbouw is dat u het geheel helemaal naar eigen smaak en wens kunt realiseren.

Het fijne van deze appartementen is dat er veel aandacht is besteed aan de verduurzaming, met goede isolatie, zonnepanelen op het dak en vloerverwarming op basis van ventilatie en een warmtepomp. Dat maakt ze energiezuinig, comfortabel en helemaal van deze tijd.

De appartementen zijn ieder voorzien van een eigen balkon of loggia. Verder is de indeling per appartement verschillend. De appartementen zijn gelegen aan een galerij en de verdiepingen zijn bereikbaar door middel van een lift. De entree bevindt zich aan de zuidzijde van het gebouw. Aan deze zijde is ook de toegang tot het achtergelegen en afgesloten parkeerterrein. Hier is het bellentableau met intercom en video zodat men altijd kan zien wie er voor de deur staat. Vanuit de centrale hal is er toegang tot de lift, de brievenbussen en het trappenhuis naar de verdiepingen. Hier is ook de toegangsdeur naar de bergingen. Iedere eigenaar heeft hier een eigen berging met elektriciteit.

Op de eerste verdieping zijn er 7 appartementen gesitueerd en op de tweede verdieping zijn er 6 appartementen, alle appartementen hebben een balkon of loggia zodat u ook buiten kunt zitten. Deze loggia’s en balkons zijn gesitueerd op het Zuiden of Westen, dit betekent dat u in de middag en/of avond heerlijk kunt genieten van het zonnetje op uw balkon of loggia.

Doordat het in het midden van het centrum gelegen is loopt u zo even naar de supermarkt, bakker of slager en haalt u de verse boodschapjes. Ook het station is op kleine afstand en dit geldt ook voor de uitvalswegen naar de omliggende dorpen en steden. Gezellig is het dorp van zichzelf en het leuke winkelaanbod zorgt er voor dat u eigenlijk voor alle dagelijkse boodschappen in het dorp terecht kan. U leest het al, een schitterend nieuw appartementencomplex waar u fijn en zorgeloos kunt wonen.

De toewijzing heeft inmiddels plaats gevonden. Echter staan alle appartementen onder optie! We hebben voor de appartementen wel een reservelijst, als de koop van de appartementen door redenen niet doorgaat komt het appartement weer vrij. Als u dan op de reservelijst staat hopen wij contact met u op te nemen.
Wilt u op de reserve lijst genoteerd worden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 67 m² - 140 m²

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Wonen
67 - 140 m²
Aantal kamers
2 - 4 kamers (1 - 3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen

Verkocht
Luxe appartementen
13 huizen (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
103m²
3
€ 419.500
79m²
3
€ 319.500
98m²
3
€ 399.000
91m²
3
€ 399.000
85m²
3
€ 339.000
78m²
2
€ 329.000
68m²
2
€ 275.000
91m²
3
€ 389.000
67m²
2
€ 297.500
100m²
3
€ 399.000
91m²
3
€ 379.000
85m²
3
€ 359.000
138m²
4
€ 499.000