Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Oosterweyden 4021EX MAURIK

€ 185.000 - € 454.000

Omschrijving

Maurik’s mooiste buiten, zo kan deze wijk met recht genoemd worden.
De nieuwe wijk Oosterweyden verrijst op een prachtige landelijke plek in de Betuwe. Oosterweyden biedt een ruim opgezette, waterrijke woonomgeving. Het woningaanbod is divers: starterswoningen, rijwoningen, tweekappers, zeer royale tweekappers en vrijstaande woningen! Veelal koopwoningen maar ook in de huursector is er een mooi woningaanbod.

Het ruim opgezette straatprofiel biedt tegelijkertijd alle ruimte om in rust te genieten van uw eigen woning. Door de aanleg van meerdere speelplekken wordt Oosterweyden ook een ideale plek voor kinderen! Buiten leven in een prachtige woonwijk is hier mogelijk. De locatie is ontsloten door de nieuwe rondweg die een directe aansluiting heeft op de N320 (Culemborg – Kesteren) en krijgt daarnaast aansluitingen voor de auto en fiets op de bestaande dorpskern. Wonen in Oosterweyden betekent intiem wonen met alle nodige voorzieningen in de buurt. In Oosterweyden komt een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen. Iedereen is van harte welkom in Oosterweyden.

Inmiddels zijn er al een heel aantal koopwoningen en huurwoningen gebouwd en bewoond. Op dit moment wordt er ook al gebouwd in deelgebied ’t Eiland. Doordat de woningen op korte termijn verkocht werden, komt er nu opnieuw een heel aantal koopwoningen. Al deze woningen liggen ook weer in deelgebied ’t Eiland. Langs de rand liggen de mooie vrijstaande woningen met uitzicht over de landerijen en een watergang, de royale tweekappers kijken uit over de watergang in het plan. De starterswoningen en eengezinswoningen worden omarmd door deze woningen. Zo ziet u het al, ook in fase twee van ’t Eiland bieden wij weer een mooi aanbod!

De makelaars vertellen u graag meer over deze woningen die te koop worden aangeboden maar ook over het nieuwbouwplan. De woningen die inmiddels gebouwd zijn worden bewoond door allerlei (gezins)samenstellingen. Zo wonen er mensen alleen, samen en met kinderen. Jong en oud leeft met plezier in deze wijk. Ook is het een samenstelling van mensen overal vandaan, dit komt door de ideale ligging midden in het land en op korte afstand van alle uitvalswegen.

Recreëren kan men in Maurik ook goed, zo is er het mooie Eiland van Maurik, en ligt het op kleine afstand van het stadje Tiel maar ook van het pittoreske stadje Wijk bij Duurstede. Met het pontje bent u zo in de provincie Utrecht en kunt u wandelen en fietsen door de bossen. Blijft u aan deze kant van de Rijn dan kunt u genieten van het altijd fascinerende rivierenlandschap.

U kunt u in het dorp Maurik zelf terecht voor alle dagelijkse voorzieningen maar ook de omliggende dorpen hebben een rijk winkelaanbod. Zo hoeft u voor de dagelijkse boodschappen niet ver te gaan. Het dorp doet gezellig aan, de mensen zijn vriendelijk en zullen u begroeten of u nu wel of niet een geboren en getogen Mauriker bent, welkom zult u zich voelen!

Kenmerken

Startbouw
28/6/2019
Aantal kavels
52
Woonopp
114 - 162m²
Perceelopp
152 - 544m²
Inhoud
423 - 740m³