Have Groenendaal 4041 Kesteren

€ 296.000 - € 475.000

Omschrijving

Inschrijven voor deze woningen kan tot en met vrijdag 26 maart 2021 om 17:00 uur!

Het is zo ver! Have Groenendaal in Kesteren is in verkoop! Op één van de mooiste locaties van Kesteren kan er een héle mooie woning gekocht worden, een gezellig hofje voorziet in 13 woningen en deze worden nu te koop aangeboden. Ruim opgezet, op loopafstand van de winkels in het dorp, de scholen maar ook de sportvelden, verenigingen en kerken en het station kan je hier gaan genieten op het voormalige boerenerf. Een heel mooi en divers woningaanbod, zo zijn er (grotere) HOEKWONINGEN, TUSSENWONINGEN, is er een TWEEKAPPER en een LEVENSLOOPBESTENDIGE TWEEKAPPER. U leest het al, voor iedereen is er hier woningaanbod te vinden. Doordat de ligging zo mooi is en de woningen ook ruim gesitueerd zijn zult u hier met veel plezier wonen!

De uitstraling is erg mooi! Zo stond voorheen op deze locatie een grote T-boerderij en achter deze boerderij was het boerenerf, de projectontwikkelaar heeft deze informatie dan ook gebruikt om hier echt een heel mooi en exclusief nieuwbouwplan te realiseren door er voor te zorgen dat er uiteindelijk opnieuw een statige boerenhoeve komt, deze statige en luxe hoeve kan maar zo deels uw woning worden, dit betreft namelijk een rij van 3 woningen. Aan de achterzijde op het boerenerf komt er een rij van 6 woningen, een tweekapper en een levensloopbestendige tweekapper, deze worden uitgevoerd met een uitstraling van een schuurwoning, zo ontstaat er een heel exclusief geheel en zal het een geliefde plek worden om te wonen! Vraag meer informatie aan, schrijf u in en mogelijk woont u in 2022 in dit schitterende nieuwbouwplan met de stijl en sfeer van destijds?

Alles nieuw, heerlijk toch? Dat betekent dat u een woning koopt waar u de komende jaren geen onderhoud aan heeft, doordat de woningen energiezuinig zijn en voldoen aan de eisen van deze moderne tijd, heeft u lagere kosten én u heeft wooncomfort, daar doen we het toch voor?

Alle woningen zijn praktisch ingedeeld en ook divers, kenmerkend is voor de rijwoningen en de tweekapper dat er in de basis al 3 slaapkamers zijn maar dit kan in de meeste gevallen nog verder uitgebreid worden op de tweede verdieping. Er is een fijne living en een mooie ruimte om de keuken te plaatsen die u wenst! De badkamer is al voorzien van sanitair en tegelwerk echter kan dit natuurlijk ook nog aangepast worden naar uw wensen. De keuken mag u zelf kopen bij de partij die u wenst, deze is er niet bij inbegrepen echter bent u ook niet gebonden aan partijen.

De woningen worden gebouwd onder Woningborg, ook hier vertellen wij u graag meer over, dit betekent namelijk dat u de woning met diverse garanties en een solvabiliteitsverklaring koopt, heel prettig, ook voor bijvoorbeeld een financieringsaanvraag.

Graag vertellen wij u nog veel meer over Have Groenendaal, neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Ook kunnen wij u de brochure verzenden zodat u duidelijk de plattegronden heeft als ook de verdere informatie. Belt of mailt u ons? Wij horen u graag!

Omgeving

Fruitteelt, boomkwekerijen, uiterwaarden, een rijke geschiedenis en de A15 als uitvalsweg. Wonen in de gemeente Neder-Betuwe; gelegen tussen de rivieren Nederrijn en de Waal, biedt u groen, water, gezelligheid en diverse mogelijkheden voor (culturele) uitstapjes in de omgeving! Denk hierbij aan Ouwehands Zoo in Rhenen, rivieroeverreservaat de Blauwe Kamer maar ook militair ereveld de Grebbeberg en Alpaca farm River Forelands. Allen gelegen binnen een straal van 8 kilometer rondom Kesteren.

Het dorp Kesteren ligt in het midden van Neder-Betuwe en telt 6.425 inwoners (januari 2020). Hiermee is het tevens het grootste dorp van de gemeente. Het dorp straalt rust en authenticiteit uit. In combinatie met de landelijke omgeving een waar genot om te wonen. Kesteren biedt u alle noodzakelijke faciliteiten zoals een supermarkt, restaurant, basis- en voorgezet onderwijs en kinderopvang. Het unieke stationscomplex van Kesteren is als rijksmonument een bezienswaardigheid. Vanaf dit station brengt de trein u binnen 25 minuten naar Arnhem Centraal. En zijn de kinderen naar school gebracht dan kunt u elke vrijdagochtend boodschappen doen op de gezellige weekmarkt op de Nedereindsestraat, waar marktlieden u graag hun (verse) waren aanbieden. Kortom, voor zowel een gezin met kinderen alsook een echtpaar op leeftijd een unieke plek om voor langere tijd neer te strijken.

Kenmerken

Aantal kavels
13
Woonopp
72 - 139m²
Perceelopp
117 - 492m²
Inhoud
392 - 535m³