Fructus te Dodewaard 6669 Dodewaard

€ 275.000 - € 325.000

Omschrijving

In het nieuwbouwproject Fructus Dodewaard worden maar liefst 80 prachtige nieuwe woningen in 3 fases gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 8 tussenwoningen, 5 hoekwoningen en 8 levensloopbestendige woningen.

JE HYPOTHEEK HELDER?
Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Het is goed om dit helder te hebben voordat de verkoop van start gaat. Je kunt je hierover laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. Onderdeel van het LIV-concept is LIV Hypotheken. De LIV-hypotheekadviseurs kennen de details van het project Fructus en kunnen jou optimaal begeleiden in het gehele proces. Via de projectwebsite kun je onder de tab ’’hypotheek’’ een vrijblijvende afspraak inplannen!

LIV Woonbelevingscentrum
Bouwtekeningen zijn op papier maar lastig te interpreteren. Dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning voor sommige mensen een ingewikkelde opgave. Als koper van een woning in Fructus Dodewaard hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Nadat je een woning gekocht hebt, wordt je uitgenodigd in LIV woonbelevingscentrum. Je vindt hier verschillende modelwoningen op ware grootte waarin je kunt rondlopen en rondkijken. De modelwoningen zijn volledig ingericht en goed te vergelijken met het woningaanbod in De Vijf Heeren. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat ensuite deuren doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met plezier woont!

In LIV vind je bovendien een 3.000 m² grote showroom vol met wooninspiratie, zodat je naar hartenlust ideeën op kunt doen voor je keuken, badkamer, vloeren, meubels en nog veel meer.

LOCATIE
Nieuwbouwproject Fructus Dodewaard wordt gerealiseerd in het fraaie dorp Dodewaard in de gemeente Neder-Betuwe. De nieuwe woningen liggen vlak bij de gezellige dorpskern. De bebouwing aan de Lindenlaan en de Merelhof liggen aan de oostkant van de locatie. Aan de westkant vormt de Matensestraat de grens. Fructus ligt heel gunstig ten opzichte van de A15, zonder dat je hier geluidshinder van ondervindt. Dodewaard zelf is prachtig gelegen aan de Waal en ligt gunstig ten opzichte van grotere steden zoals Wageningen, Nijmegen en Arnhem.

GEÏNTERESSEERD? SCHRIJF JE IN VIA DE PROJECTWEBSITE (https://www.fructusdodewaard.nl/blijf-op-de-hoogte/) EN BLIJF OP DE HOOGTE.

Kenmerken

Aantal kavels
21
Woonopp
109 - 123m²
Perceelopp
124 - 212m²
Inhoud
420 - 468m³