Nieuw in de verkoop

Matensestraat 43B te Dodewaard 6669CG Dodewaard

€ 549.950 - € 549.950

Omschrijving

VRIJSTAAND wonen op een hele mooie locatie aan de rand van Dodewaard aan de nieuwste en jongste woonwijk Fructus? Hier kan het! Deze nieuw te bouwen VRIJSTAANDE woning met GARAGE wordt met een leuke architectuur gebouwd en biedt u heel veel ruimte. Er zijn veel mogelijkheden om de woning nog naar eigen wens aan te passen, daarnaast is er zelfs de mogelijkheid om deze woning LEVENSLOOPBESTENDIG te maken met slaap en badkamer op de begane grond of alleen de voorbereidingen hiervoor.

De kavel waar de woning op gesitueerd staat is ook mooi ruim en maar liefst 552m²! Dit zorgt er voor dat u een mooie tuin kunt aanleggen en er ook voldoende ruimte is om op eigen terrein te parkeren. In juli 2020 is er met de bouw gestart van de woning.

De woning is zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zeer ruim van opzet, zo is er naast een royale woonkamer ook een ruime eetkeuken met openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De keuken is er niet bij inbegrepen maar kunt u op deze wijze nog helemaal naar smaak afwerken.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van erker, dit zorgt voor een mooie lichtinval en extra ruimte. De woonkamer is ruim van opzet net als het tussengedeelte tussen de keuken en de woonkamer. Dit gedeelte is breed genoeg om hier bijvoorbeeld nog kamer-en-suite deuren te realiseren, zo krijgt u een woonkeuken en woonkamer van elkaar gescheiden.

Op de verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers gerealiseerd, wenst u dit nog anders? Hier zijn ook nog mogelijkheden voor. De ruime badkamer biedt ruimte voor een douche, bad en zelfs een dubbel wastafelmeubel of een dubbele inloopdouche, u bent vrij om te kiezen hoe de badkamer wordt afgewerkt. Het toilet is separaat, dit is erg prettig.

Heeft u nog meer slaapkamers nodig of wilt u graag nog een mooie speelkamer, werkkamer of sportkamer maken? De tweede verdieping is ruim genoeg om hier nog meerdere kamers te realiseren. De witgoedaansluitingen bevinden zich op deze verdieping.

Zoals al eerder aangegeven, er is nog veel inspraak mogelijk en u kunt de woning helemaal naar uw eigen smaak en wens af (laten)werken en inrichten, erg leuk toch?

De woning is volledig geïsoleerd er is muur-, vloer-, dakisolatie als ook HR++ beglazing. Verwarming geschiedt door middel van een waterlucht warmtepomp. De begane grond en de eerste verdieping zijn verwarmd door middel van vloerverwarming, dit zorgt voor een comfortabele temperatuur in de woning.

Dodewaard is een gezellig dorp met supermarkt en station met treinverbinding naar Tiel en Arnhem. Het dorp is bekend om haar rijke en actieve verenigingsleven. De omgeving is erg mooi om te wandelen en te fietsen.

INDELING

Begane grond
Ontvangsthal met trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, garderoberuimte, toiletruimte, straatgerichte living met een groot erkerraam, tuingerichte en halfopen keuken met openslaande deuren naar de tuin en voldoende ruimte om een mooie keuken te realiseren.

Eerste verdieping
Royale overloop met lichtinval en trapopgang naar de 2e verdieping, separate toiletruimte, 4 volwaardige slaapkamers en een zeer royale badkamerruimte met voldoende ruimte voor een ligbad, inloopdouche en (dubbel) wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap te bereiken zolderruimte. Het is mogelijk om hier voor een realistische prijs meerdere (slaap)kamers te realiseren.

Wij vertellen u graag meer over deze ruime woning met mooie uitstraling.

Kenmerken

Aantal kavels
1
Woonopp
218 - 218m²
Perceelopp
864 - 864m²
Inhoud
552 - 552m³