Herenland Opheusden 4043GD OPHEUSDEN

€ 395.000 - € 549.500

Omschrijving

Hartelijk welkom voor 6 woningen in de geliefde woonwijk Herenland te Opheusden. In dit royaal opgezette gedeelte van Herenland aan de Nannenbergstraat worden 4 VRIJSTAANDE woningen en 2 HALFVRIJSTAANDE woningen gerealiseerd. Er is ook een LEVENSLOOPBESTENDIGE woning, allen op ROYALE PERCELEN. De woningen gaan praktisch ingedeeld worden en er is ook nog deels eigen inspraak mogelijk m.b.t. de indeling van de woning. Interessant hé! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Iedere woning staat op een royaal perceel grond, is voorzien van een garage en de woningen zijn uniek in hun uitstraling. Zo heeft u een gloedje nieuwe woning met een ’’jaren 30’’ uitstraling. Wat wenst u nog meer?

De woningen zijn op de begane grond ingedeeld met een grote hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot woonkamer en keuken. Het is mogelijk om tussen de garage en de woonkamer/keuken een deur te maken. Mocht u de woning aan de achterzijde nog uitgebreid willen hebben, dan is dit ook zeker mogelijk.
De eerste verdieping is ingedeeld in overloop, 3 royale slaapkamers, badkamer en separate toiletruimte. De vaste trap brengt u naar de tweede verdieping welke ook nog geheel naar eigen wens in te delen is. De indeling in de levensloopbestendige woning is net even anders met slaapkamer en badkamer op de begane grond, wel een complete eerste verdieping en zelfs nog een tweede verdieping welke te gebruiken is als berging.

De woningen zijn al heel compleet, zo is er zelfs voorzien in een stelpost voor sanitair, tegelwerk en een keukencheque.

- De percelen variëren vanaf 362 m² tot 650 m²;
- Het woonoppervlak is vanaf 129m² tot 152 m²;
- De prijzen vrij op naam vanaf € 395.000,=

Omgeving

Herenland is een ruim opgezette nieuwe woonwijk met veel water en groen.

Kenmerken

Aantal kavels
6
Woonopp
129 - 152m²
Perceelopp
362 - 650m²
Inhoud
555 - 572m³