Kievitshof I Maurik 4021 Maurik

€ 429.950 - € 429.950

Omschrijving

NIEUW IN DE VERKOOP

Geschakelde vrijstaande woningen aan de Kievitshof te Maurik

Deze 2 prachtige compleet afgewerkte vrijstaande woningen met garages liggen in een gezellig hofje aan de rand van het nieuwbouwplan Oosterweyden te Maurik. De woningen hebben een stijlvolle uitstraling er is veel lichtinval door de grote raampartijen en de 2 erkers in de woonkamer, de woning wordt opgetrokken in een fraaie lichte steen en het dak is voorzien van een stijlvolle donkere keramische pan.

De indeling van de woning is erg praktisch. U komt binnen in de ruime hal met toegang tot het toilet, de meterkast, de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.
De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van mooie openslaande tuindeuren die u toegang verlenen naar de achtertuin.
De lichte woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

Wat ook erg praktisch is, is dat u binnendoor de garage kunt bereiken.
Deze garage van is aan de voorzijde voorzien van dubbele garagedeuren en aan de achterzijde voorzien van een loopdeur die toegang geeft tot de achtertuin.

De 1e verdieping is voorzien van 3 royale slaapkamers en een badkamer welke naar eigen smaak is in te richten. Voor de vloer van de badkamer is te kiezen uit een ruim assortiment van vloertegels. Voor de aankoop hiervan is een stelpost opgenomen. Op de wanden van de badkamer (tegelwerk tot plafondhoogte) worden geglazuurde wandtegels horizontaal aangebracht in afmeting 30 x 60 cm.

De 2e verdieping is een open ruimte welke naar eigen wens is in de delen. Zo kunt u gemakkelijk nog 1 of 2 slaapkamers realiseren. Ook is hier een warmtepompsysteem geïnstalleerd. Op het dak van de woningen worden 5 zonnepanelen aangebracht volgens het gestelde in de EPG-berekening. Hierdoor zijn het energiezuinige woningen.

Exterieur:
Voor de garage is er parkeer gelegenheid voor 2 auto’s.
De riante achtertuin is ca. 153 en ca. 156 m2 groot.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning voorzien van alle gemakken en die ook nog eens naar uw eigen stijl is in te richten? Dan is deze woning zeker wat voor u! U kunt met ons een vrijblijvende afspraak plannen voor een informatiegesprek waarin wij u alles uitleggen en al uw vragen over deze woningen beantwoorden.

Omgeving

Aan de rand van het nieuwbouwplan Oosterweyden in Maurik ligt het gezellige hofje de Kievietshof.

Kenmerken

Aantal kavels
2
Woonopp
147 - 147m²
Perceelopp
319 - 372m²
Inhoud
580 - 580m³
  • Ontwikkelaar: Bouwbedrijf J.G. Timmer