Kastanjehof in Zetten 6671 ZETTEN

€ 225.000 - € 340.000

Omschrijving

OPEN HUIS! Op 14 juli 2018 is er open huis op de bouwplaats van de Kastanjehof in Zetten tussen 10.00 en 12.00 uur. U bent van harte welkom om te komen kijken en onze makelaars zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

ONTSPANNEN WONEN IN ZETTEN

Nieuwbouwplan Kastanjehof bestaat uit vijf woonblokken. In totaal worden er 16 woningen gerealiseerd. De oplevering van deze woningen is al eind van dit jaar. Wonen in nieuwbouwproject Kastanjehof staat voor ontspannen wonen in een karakteristiek hof. De diversiteit aan woningen is groot. Het project bestaat uit rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. De flexibele indeling van de woningen maakt het mogelijk om de woning naar uw woonwensen in te richten. Daarnaast zijn de woningen energiezuinig en zijn bij alle woningen standaard zonnepanelen inbegrepen.

In de ontwikkeling van dit plan is rekening gehouden met ruim opgezette, kindvriendelijke straten en voldoende parkeergelegenheid. Het plan ligt op enkele minuten loopafstand van het centrum. Vraag bij ons de brochure aan voor een overzicht van de woningen en de bijbehorende plattegronden.

In plan Kastanjehof bieden wij de mogelijkheid om uw nieuwe woning aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld de woning laten aanpassen naar een levensloopbestendige woning. De woning wordt dan uitgebreid met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er diverse varianten mogelijk zoals, een kantoorruimte op de begane grond of het vergroten van de woonkamer. Alle opties zijn van toepassing op de bouwnummers 4-7 en 12-16. In de brochure ook wel bekend als blok 3 en 5.

Kenmerken

Aantal kavels
16
Woonopp
80 - 141m²
Perceelopp
96 - 196m²
Inhoud
303 - 504m³