'Grebbezicht' unieke buitendijkse appartementen in Opheusden 4043JJ OPHEUSDEN

verkocht

Omschrijving

Op een unieke buitendijkse locatie aan de Rijnbandijk en een prominente plek op loopafstand van het centrum van Opheusden wordt binnenkort één van de mooiste appartementengebouwen van de Betuwe gerealiseerd.

Aan deze slingerende dijk tussen de uiterwaarden en de oeverwallen, wat zo kenmerkend is voor het Betuwse landschap, wordt binnenkort gestart met de bouw van 16 luxe appartementen. Een unieke locatie met een fascinerend uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug en op de dorpskern van Opheusden.

Vanuit huis loopt u zo de uiterwaarden in, richting de Rijn. Aan de rand van de natuur en toch alle voorzieningen binnen handbereik!

Ook in de omgeving liggen schitterende plekjes die het bezoeken meer dan waard zijn. Wie bijvoorbeeld de Rijnbandijk volgt, komt langs een restant van de verlengde Grebbelinie; Fort De Spees. De gebieden aan de overkant van het water zijn eenvoudig te bereiken met de oudste veerpont van Nederland, die vaart tussen Opheusden en Wageningen.

Opheusden is via afrit 36 met de A15 verbonden. Ook heeft Opheusden een station, zodat steden zoals Arnhem en Tiel ook met openbaar vervoer gemakkelijk zijn te bereiken.
De winkels zijn hoofdzakelijk in de dorpskern gesitueerd, wat op loopafstand is van het appartementencomplex. Voor alle dagelijkse inkopen is het uitstekend winkelen in Opheusden.

Al de appartementen zijn verkocht. Mocht er interesse zijn voor een vergelijkbaar appartement, neem dan contact met ons op.

Kenmerken

Aantal kavels
16

Foto's