Casterhoven 4041AC KESTEREN

€ 262.000 - € 469.000

Omschrijving

Welkom in Casterhoven!

De jongste en zeer mooie nieuwbouwwijk in Kesteren. Aan de zuidkant van het gezellige dorp Kesteren in de Betuwe wordt de nieuwe woonwijk Casterhoven gerealiseerd. Casterhoven krijgt een ruime opzet met veel groen en water, brede lanen, singels en hoven. In totaal komen er circa 600 woningen. Inmiddels zijn er al meer dan 150 woningen gebouwd en bewoond, echter blijven wij hier volop nieuwe woningen aanbieden, de ontwikkeling en de bouw hiervan is in handen van Van Wanrooij Projectontwikkeling en van Grootheest Bouw.

Casterhoven is heel ideaal gelegen, dichtbij de winkels in het dorp, de sportvelden, de scholen, de kerken, verenigingen én het station! Handig voor de toekomstige bewoners van Casterhoven, maar ook voor de overige inwoners van Kesteren en Neder-Betuwe. Inmiddels zijn er mensen uit verschillende delen van Nederland komen wonen, mede doordat alle voorzieningen hier aanwezig zijn maar ook omdat het dorp heel snel en gemakkelijk overal vandaan te bereiken is.

Fasering Casterhoven
De nieuwe wijk Casterhoven wordt gefaseerd gerealiseerd. De woningen in fase 1 t/m 14 zijn al opgeleverd en worden bewoond. Inmiddels wordt er ook gebouwd aan de woningen van fase 15 en 16. De woningen liggen aan de rand van het dorp, dichtbij alle dagelijkse voorzieningen op zeer korte afstand van de autosnelweg A15. Over enkele weken hopen wij ook van start te kunnen gaan met de verkoop van fase 17. Deze komt aan de overzijde van de Hoofdstraat te liggen, opnieuw een heel mooi gebied!

In Casterhoven bieden wij u vrije bouwkavels, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Fase 15B I Hoek- en tussenwoningen en levensloopbestendige woningen: - verkocht -
Fase 16 I Hoek- en tussenwoningen: - verkocht -
Fase 17 I Nu in ontwikkeling, dit gaat opnieuw mooi aanbod worden met een grote diversiteit aan woningen.

Wij vertellen u graag nog veel meer over dit mooie, ruim opgezette en gedetailleerde nieuwbouwplan.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie aanvragen, bel of mail ons dan gerust. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak, wij vertellen u graag meer!

Neem gerust ook even een kijkje op de website www.casterhoven.nl, daar leest u het laatste nieuws over Casterhoven!

Kenmerken

Aantal kavels
20
Woonopp
115 - 165m²
Perceelopp
127 - 705m²
Inhoud
427 - 660m³