Casterhoven 4041AC KESTEREN

€ 262.000 - € 424.000

Omschrijving

Welkom in Casterhoven!

De jongste en zeer mooie nieuwbouwwijk in Kesteren. Aan de zuidkant van het gezellige dorp Kesteren in de Betuwe wordt de nieuwe woonwijk Casterhoven gerealiseerd. Casterhoven krijgt een ruime opzet met veel groen en water, brede lanen, singels en hoven. In totaal komen er circa 600 woningen. Inmiddels zijn er al meer dan 100 woningen gebouwd en bewoond, echter blijven wij hier volop nieuwe woningen aanbieden, de ontwikkeling en de bouw hiervan is in handen van Van Wanrooij Projectontwikkeling en van Grootheest Bouw.

Casterhoven krijgt ook een aantal maatschappelijke voorzieningen. Handig voor de toekomstige bewoners van Casterhoven, maar ook voor de overige inwoners van Kesteren en Neder-Betuwe.

Fasering Casterhoven
De nieuwe wijk Casterhoven wordt gefaseerd gerealiseerd. De woningen in fase 1 t/m 10 zijn al opgeleverd en worden bewoond. Inmiddels wordt er ook gebouwd aan de woningen van fase 11 en 12. De woningen liggen aan de rand van het dorp, dichtbij alle dagelijkse voorzieningen op zeer korte afstand van de autosnelweg A15. Het dorp biedt u alle dagelijkse voorzieningen daarnaast zijn er scholen en is er een treinstation.

In Casterhoven bieden wij u vrije bouwkavels, rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Vrije bouwkavels aan de Broekdijk.
Fase 13 I Tweekappers en rij- en hoekwoningen! - verkocht -
Fase 14 I Rij- en hoekwoningen en twee tweekappers: - nu in verkoop -
Fase 15A I Royale tweekappers: - nu in verkoop -
Fase 15B I Rij- en hoekwoningen en levensloopbestendige woningen: - nu in verkoop -
Fase 16 I Rij- en hoekwoningen: - nu in verkoop -

Wij vertellen u graag nog veel meer over dit mooie, ruim opgezette en gedetailleerde nieuwbouwplan.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie aanvragen, bel of mail ons dan gerust. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak, wij vertellen u graag meer!

Kenmerken

Aantal kavels
29
Woonopp
115 - 165m²
Perceelopp
127 - 705m²
Inhoud
427 - 660m³