Gert-Jan van Beek

“Pas wanneer mijn opdrachtgever overtuigd is, ben ik tevreden”

Sinds 2008 ben ik bezig met vastgoed, na mijn HBO opleiding ‘Vastgoed en Makelaardij o.g.’ in Arnhem te hebben afgerond. Naast het vastgoed werd bij deze opleiding ook ruim aandacht besteed aan management, economie en recht (MER). Aansluitend heb ik het praktijkdiploma voor Makelaar- Taxateur behaald en ben ik ingeschreven bij Vastgoedcert en NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed taxateurs), onafhankelijke stichtingen die makelaars en taxateurs beoordelen op hun vakbekwaamheid. Ik ben gecertificeerd voor zowel woningen, bedrijfsmatig vastgoed en landelijk vastgoed.

Naast de voornaamste werkzaamheden van een makelaar zoals onder andere het verkopen of verhuren van een object, vind ik het vaststellen van de juiste waarde van een object de grootste uitdaging binnen ons vakgebied. Het ‘taxatie vak’ is complexer geworden en er wordt meer transparantie geëist. Ik besteed daarom veel tijd en aandacht aan onderzoek en recherche om tot de juiste waardering en onderbouwing te komen. Een goede onderbouwing richting betrokken partijen is erg belangrijk.

Sinds 1 juli 2013 ben ik het team van Joop van Mourik makelaars komen versterken en graag zet ik mijn expertise maximaal voor u en hun in. Mag ik u ook proberen te overtuigen? Bel voor een afspraak!