Gea Deij-Klaassen

Adviseren op een vertrouwde manier en

aanvoelen wat de klant wenst, is voor mij belangrijk

“Sinds 2005 maak ik deel uit van dit mooie bedrijf. Na het behalen van mijn middelbare schooldiploma ben ik bij Joop van Mourik makelaars aangenomen als secretaresse. Vanaf het begin heb ik diverse bankcursussen gevolgd, de cursus Secretaresse Vastgoed en de avondopleiding Secretaresse met succes afgerond. Toch heb ik de meeste kennis opgedaan in de praktijk en door de werkervaring die ik heb opgebouwd. Naast mijn werk als secretaresse voor de makelaars, adviseer ik klanten op het gebied van sparen en betalen. Adviseren op een vertrouwde manier en aanvoelen wat de klant wenst, is voor mij belangrijk.

Bij mijn werkzaamheden maak ik alle facetten van de onroerend goed markt van dichtbij mee. Deze functie op kantoor geeft mij veel voldoening en vervul ik iedere dag weer met plezier. Een tevreden klant is immers het mooiste doel. Mijn grootste kracht? Proberen overal het positieve uit te halen. Het leukste aan mijn werk is uiteraard het klantencontact. Joop van Mourik makelaars maakt het verschil door de jarenlange ervaring en betrouwbare hulp. We zijn altijd op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

gea@joopvanmourik.nl