Einsteinstraat 1 0 ong DODEWAARD

Huurprijs € 85 per m²/jaar

Omschrijving

Het betreft hier zeer luxe en representatieve kantoor-/ presentatie-/ praktijkruimte met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, langs de doorgaande weg, op de eerste verdieping. Het object ligt nabij de rijksweg A15 en is gelegen op het hoogwaardige bedrijventerrein "De Bonegraaf" te Dodewaard. Bij verhuur van de gehele ruimte wordt het pand in de huidige staat opgeleverd. Bij deelverhuur zullen er, in overleg, scheidingswanden geplaatst worden.

Dodewaard is het meest oostelijk gelegen dorp in de gemeente Neder-Betuwe. Dodewaard ligt tussen de A15 en de Waal. Aan de noordkant van Dodewaard ligt een bedrijventerrein van 46 ha met een grote verscheidenheid aan bedrijven. Met ruim 4500 inwoners is het een van de vier grotere kernen van de gemeente Neder-Betuwe.

Dodewaard kent een zeer actieve ondernemersvereniging, zij organiseren regelmatig bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. In 2010 werd de ondernemersvereniging genomineerd voor de titel "Beste ondernemersvereniging van Nederland". Verder is de ondernemersvereniging een van de belangrijkste partners in de gezamenlijke beveiliging van het bedrijventerrein in Dodewaard.

Dodewaard ligt in de Betuwe, centraal in Nederland, tussen het knooppunt Arnhem/Nijmegen en Tiel. Het dorp ligt aan de A15 met goede verbindingen in alle richtingen, bijvoorbeeld via de A15 richting Rotterdam, de Randstad en Arnhem/Nijmegen, via de A50/A12 naar het noorden en midden van het land, via de A50/A73 naar het zuiden, via de N233 naar de regio Rhenen/Veenendaal/Wageningen of via de N323 naar het land van Maas en Waal. Kortom, het object is uitstekend bereikbaar en het NS station Opheusden bevindt zich op circa 5 fietsminuten.

Het totale verhuurbare vloeroppervlakte van de kantoor-/ presentatie-/ praktijkruimte bedraagt circa 490 m². Huren is mogelijk vanaf 225 m².

Diversen:
entree;
pantry/bar;
sanitaire voorzieningen;
luchtbehandelings- en verwarmingssysteem
kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, voorzien van elektra, bekabeling en WCD's
systeemplafond voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen wanden
beveiligingsinstallatie
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 85,- per m² per jaar, te vermeerderen met eventuele servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Collegiale verhuur met Prominent Vastgoed uit Veenendaal.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
490 m²
In units vanaf
225 m²
Perceel
490 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dodewaard
Sectie
D
Perceel
1586
Oppervlakte
490 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Einsteinstraat 1 0 ong DODEWAARD

naar Einsteinstraat 1 0 ong DODEWAARD
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand