De Onderstal C 6658 KZ Beneden-Leeuwen

€ 1.100 per maand

Omschrijving

Unieke kans om uw bedrijf hier te vestigen in een nieuw pand aan de Onderstal in Beneden Leeuwen. Heel centraal gelegen op een mooi, jong en groeiend industrieterrein. De combinatie van een mooie ligging met een praktisch ingedeeld bedrijfspand met kwalitatieve uitstraling is ideaal. In totaliteit is dit een gebouw van 4 mooie bedrijfsruimtes. Allen met een mooi ruim oppervlakte van circa 155m² op de begane grond en een entresol van circa 30m². Het bedrijfspand wordt voorzien van een overhead deur, een aparte loopdeur en ramen op beide verdiepingen, zodat er lichtinval is.

Deze bedrijfsunit krijgt de beschikbaarheid over 2 parkeerplaatsen.

Inmiddels is er gestart met de bouw en zal er op korte termijn geleverd gaan worden zodat u ook vanaf begin volgend jaar gebruik kunt gaan maken van dit mooie pand.

De bedrijfsunit wordt in de basis casco aangeboden, maar in overleg is er nog wel het één en ander mogelijk. Zo is het ook mogelijk om naast dit bedrijfspand nog een bedrijfsruimte te huren zodat uw bedrijfsruimte zelfs dubbel zo groot kan zijn.

U bent als gebruiker van het pand zelf verantwoordelijk voor de voor uw bedrijfsvoering en inrichting benodigde vergunningen en dient deze ook zelf aan te vragen. Uw bedrijf moet voldoen aan de lijst van bedrijven categorie 1 t/m 3.1. Wij kunnen u zo nodig hierover nader informeren.

Enkele technische specificaties:
-De bedrijfsruimtes zijn van elkaar gescheiden door middel van betonnen brandwerende elementen 100mm (eenzijdig glad/ eenzijdig afgestreken).
-De wanden worden deels uitgevoerd als geïsoleerde sandwichpanelen met een witte zichtzijde aan de binnenzijde.
– De gedeelten waar gebouwd wordt in metselwerk wordt uitgevoerd als spouwmuur met een betonnen binnenspouwblad (100mm).
-Het dak wordt uitgevoerd als stalen dak profielplaten met daarboven een isolatielaag en afgewerkt met pvc dakbedekking.
-De betonvloer wordt geïsoleerd ter plaatse van het entresol, verder on-geïsoleerd.
-Het entresol wordt aangebracht door middel van een houten balklaag met beplating.

Omgeving:

Bedrijventerrein ”Veesteeg West” is gemakkelijk bereikbaar. Het is gelegen aan één van de verbindingswegen vanuit Leeuwen naar de Maas en Waalweg in Beneden-Leeuwen. Er zijn hier inmiddels meer dan 50 bedrijven en organisaties actief. Beneden Leeuwen ligt in de provincie Gelderland en is gelegen aan de rivier de Waal. De verbindingswegen N322 en N323 zorgen voor een goede verbinding naar omliggende dorpen en steden. Deze verbindingswegen zijn vanaf de bedrijfslocatie snel en gemakkelijk te bereiken.

De plaatsen Tiel maar ook ’s Hertogenbosch, Oss, Beuningen en Nijmegen zijn allen binnen een kort tijdsbestek te bereiken. Beneden Leeuwen maakt onderdeel uit van de gemeente West Maas en Waal. Niet alleen groeit het aantal bedrijven door het mooie en nieuwe bedrijventerrein, ook het aantal woningen en inwoners neemt toe. Een ideale plaats om te wonen en te werken. Uw bedrijf hier vestigen zal dan ook een goede investering zijn.

BTW
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betaling
De huur en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Huurtermijn
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte 1555 m²

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 1.100 per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.555 m²

Energie

Energielabel
A

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Wamel H 1353
Oppervlakte
1555 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
WML00-H-1353
Bekijk alle kenmerken

Foto's

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
De Onderstal C
6658 KZ Beneden-Leeuwen
€ 1.100 per maand