U bent welkom bij ons op kantoor

Met ruim 530 Zelfstandig Adviseurs in dorpen en kleine steden is er altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Voor een vraag of eenvoudig advies kunt u dus gewoon even binnenlopen. Komt er toch wat meer bij kijken? Dan maken we meteen een afspraak zodat we de tijd hebben om uitgebreid op uw situatie in te gaan.

De adviseur die u kent

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn bekende en vertrouwde gezichten in de buurt. U kent ze en zij kennen u. Dat is prettig en vertrouwd. En een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

U krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd en we zetten graag een stap extra voor u. Zo bent u ook bij ons op kantoor welkom als u uitleg wilt over Internet Bankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app.

Wij zijn een bank voor de hele familie

U vindt onze financiële diensten voor u en uw kinderen onder één dak. Een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor uzelf of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor uw kind. En met JongWijs leert u uw kind stapsgewijs omgaan met geld.

Beide kantoren, in Lienden en Opheusden, zijn zelfstandig intermediair voor de RegioBank. U kunt hier terecht voor alle bankzaken zoals sparen, betalen, internet bankieren, leningen en hypotheken. U wordt bij ons nog ‘ouderwets’ persoonlijk geholpen. Als u dat wilt, maken wij een afspraak buiten kantooruren op ons kantoor of zelfs bij u thuis. RegioBank is een persoonlijke bank met circa 530 kantoren in Nederland en is onderdeel van de Volksbank N.V.

Autoriteit Financiële Markten
Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 120 11 843. Tevens zijn wij aangesloten bij het KiFiD (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) onder nummer 300 007 696.

 
 

Klik hier om meer informatie aan te vragen over RegioBank.